Angst

Vi arbejder med en kombination af hypnose og NLP som effektivt hjælper både dit bevidste og ubevidste sind med at blive fri fra din angst. Terapien bevirker, at du selv kan styre dine følelser og føler dig mere rolig og tryg. Dermed bliver du i stand til at nyde livet og får mere selvtillid og succes i dit liv.​

Grunden til at vi har så god succes med at hjælpe vores klienter med at blive fri fra angst er, at vi anvender både Avanceret Hypnose og NLP og på den måde kan hjælpe både dit bevidste sind og dit ubevidste sind med at skabe nye forståelser.

Mange klienter fortæller os, at de ikke kan forstå bevidst, at de bliver angste, da der ikke er nogen fare på færde i de situationer, hvor de oplever angst eller angst anfald. Andre fortæller f.eks, at de ikke kan lide at være i fokus eller er bange for at dumme sig.

Angst kan have flere former da det kan vise sig som angsten for at miste, angst anfald, angst for døden, angst for smerter eller sygdomme der kan komme tilbage, eksamens angst, angsten for at flyve og endda angsten for angsten mm.​

Men uanset, så kan hypnose terapi og NLP være rigtig gode redskaber til at skabe en forandring, da vi med hypnose teknikkerne kan finde frem til årsagen eller de ubevidste overbevisninger, som har skabt angsten. Dermed kan vi ændre overbevisningerne eller ændre din forståelse af de begivenheder som har præget dig før.
Vi kan ikke ændre vores fortid, men vi kan ændre hvordan vi tænker og hvad vi føler omkring den.

Det er dog ikke altid nødvendigt at finde frem til den begivenhed som har sået spiren til angsten, for nogle mennesker er det nok at ændre deres forestillinger om fremtiden netop vha hypnose og NLP.

Kontakt mig på telefon 2620 0701 eller på mail liat@atlevelivet.dk

Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik enten i København eller Helsingør.​

Klinikk​er i

København & Helsingør

Kroghsgade 1, 3sal. TV.
​2100 København, Danmark

Strandgade 35, Co Anne Bovbjerg
​3000 Helsingør.

Adresser

Kroghsgade 1, 3sal

2100 København Ø

Strandgade 35 / co Anne bovbjerg​

3000 Helsingør

E-mail: liat@atlevelivet.dk

Telefontid

Mandag til fredag:

09.00 - 15.00.