Hypnose mod angst

Få hjælp hos anerkendt hypnotisør

Har du overvejet at prøve hypnose mod angst?

Kom af med din angst med hypnose, det er en en hurtig og effektiv metode.

Som professionel hypnoseterapeut arbejder jeg med en kombination af hypnose og NLP, som effektivt hjælper både dit bevidste og ubevidste sind med at blive fri fra din angst. Hypnose mod angst bevirker, at du selv kan styre dine følelser, så du føler dig mere rolig og tryg. Dermed bliver du i stand til at nyde livet og få mere selvtillid og succes.

Jeg har to klinikker – én i København og én i Helsingør, hvor der også kommer mange klienter fra Espergærde og omegn. Hvis du kommer fra Københavnsområdet eller Nordsjælland, og du kunne tænke dig at prøve hypnose mod angst, skal du derfor være meget velkommen til at kontakte mig.

Kontakt mig og hør mere om hypnose mod angst

​Hvis du lider af angst, og du er nysgerrig efter at vide mere om mulighederne for hypnoterapi, så skal du endelig ikke tøve med at tage fat i mig – både hvis du vil bestille en tid, eller hvis du har nogen spørgsmål.

Kontakt mig på telefon 2620 0701 eller på mail liat@atlevelivet.dk

Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik enten i København eller Helsingør.​

Kan hypnose fjerne angst?

Grunden til at jeg har så god succes med at hjælpe mine klienter med at blive fri fra angst er, at jeg både anvender Avanceret Hypnose og NLP. På den måde kan hjælpe både dit bevidste sind og dit ubevidste sind med at skabe nye forståelser.

​Mange klienter fortæller mig, at de ikke kan forstå bevidst, at de bliver angste, da der ikke er nogen fare på færde i de situationer, hvor de oplever angst eller angstanfald. Andre fortæller f.eks., at de ikke kan lide at være i fokus eller er bange for at dumme sig.

​Angst kan have flere former, da det kan vise sig som angsten for at miste, angstanfald, angst for døden, angst for smerter eller sygdomme, der kan komme tilbage, eksamensangst, angsten for at flyve og endda angsten for angsten mm.​

Men uanset, så kan hypnoseterapi og NLP være rigtig gode redskaber til at skabe en forandring, da jeg med hypnoseteknikkerne kan finde frem til årsagen eller de ubevidste overbevisninger, som har skabt angsten. Dermed kan vi ændre overbevisningerne eller ændre din forståelse af de begivenheder, som har præget dig før.

Vi kan ikke ændre vores fortid, men vi kan ændre, hvordan vi tænker, og hvad vi føler omkring den.

​Det er dog ikke altid nødvendigt at finde frem til den begivenhed, som har sået spiren til angsten. For nogle mennesker er det nok at ændre deres forestillinger om fremtiden netop vha. hypnose og NLP.

​Ræk ud og lad os se hvordan du kan få styringen tilbage i dit liv

Du har også mulighed for at få fat i os via telefon 26 20 07 01 mandag til fredag kl. 9-15.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klinikk​er i

København & Helsingør

Kroghsgade 1, 3sal. TV.
​2100 København, Danmark

Lappen 35, st.th.
3000 Helsingør.