Stress

Hypnose og NLP er særdeles gode værktøjer der gennem terapien hjælper dig til at genfinde dit overblik og få din energi tilbage. Allerede efter første session vil du have genfundet din ro og tryghed samt komme ud med øvelser, der vil støtte dig til næste session. Terapien vil lære dig at fokusere positivt, at sige til og fra i forhold til dit liv og se tingene i rette perspektiv.


​Hypnose og NLP er særdeles gode værktøjer der gennem terapien hjælper dig til at genfinde dit overblik og få din energi tilbage. Allerede efter første session vil du have genfundet din ro og tryghed samt komme ud med øvelser, der vil støtte dig til næste session. Terapien vil lære dig at fokusere positivt, at sige til og fra i forhold til dit liv og se tingene i rette perspektiv.

Behandling for Stress – Lær at give slip på din stress med hypnose og terapi.

​Terapien hjælper dig med at ændre de overbevisninger, som giver dig stress. Terapien lærer dig at slappe af, sige fra, tænke positive tanker og at se ting i det rette perspektiv. Du genvinder dit overskud og bliver i stand til at danne dig et overblik over dit liv. Samtidig vil du være i stand til at handle positivt med ro og tryghed.

Terapien vil give dig et overblik over din situation igen. Få skabt forudsigelighed og tryghed omkring din situation. Gennem NLP og Hypnose får du mange redskaber, så du skaber de bedste forudsætninger for dig selv – så alt bliver lettere.

​I terapien får du arbejdet aktivt med dig selv og får sat ord på din situation så du aflaster dig selv og får den opbakning du har brug for. Vi vil sammen få drejet dig i den rigtige retning så du ved at tingene går den rigtige vej, så du sørger for din egen trivsel og glæde.​

De fleste af de ting vi bekymrer os om går ikke i opfyldelse alligevel.

Lær at bruge din energi på en mare konstruktiv måde.

​Stress kan være meget destruktivt. Hvis du føler dig stresset påvirker det sikkert dit angst niveau, dine præstationer, din måde at forholde dig til andre på, din energi, dit kærlighedsliv, dit fokus – din livskvalitet generelt.

Hypnose tilstanden i sig selv er utroligt afstressende. Men vi kan gøre mere for dig end det! Men hvad er stress egentlig? Stress er jo subjektivt. En situation kan være meget stressende for én person og sjov og spændende for en anden.

Måske handler det om at blive bedre til at sige ‘nej’ og ikke lade dig manipulere af mennesker, som gerne vil bestemme over din adfærd.

Måske drejer det sig om, at du er kommet i en situation, som ubevidst minder dig om noget ubehageligt fra din fortid. (hvis du havde en kritisk forældre minder din nye chef dig måske om denne)

Måske har du ikke lyttet til din krops signaler.​

Kroppen vil automatisk forsøge at beskytte dig imod, det du opfatter som en fare. Stress hormoner sendes direkte ind i blodet, dette skaber en ‘kæmp/flygt’ reaktion, så du har mulighed for at overlever. Dette var meget anvendeligt i stenalderen, hvis vi mødte et farligt dyr. Men det skete ikke så tit, så det var ikke skadeligt for os at blive stressede. Problemet er, at idag oplever vi kæmp/flygt reaktionen alt for tit! Vi glemmer at slappe af, vi glemmer at få sundt afløb for stress, vi stresser over køen i supermarkedet, over det vi mener vi skal præstere, at vi ikke nåede toget, at partneren ikke gør rent efter sig, trafikken osv. Livet farer afsted!

Hvorfor ikke give slip på stressen, ændre de overbevisninger, som giver dig stress, lære at slappe af, tænke bedre tanker, se tingene i det rette perspektiv? Hypnose og NLP terapi kan være vejen frem for dig.​

​Ræk ud og lad os se hvordan du kan få styringen tilbage i dit liv

Du har også mulighed for at få fat i os via telefon 26 20 07 01 mandag til fredag kl. 9-15.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klinikk​er i

København & Helsingør

Kroghsgade 1, 3sal. TV.
​2100 København, Danmark

Lappen 35, st.th.
3000 Helsingør.