Få hjælp til eksamensangst med hypnose

Prøv hypnose mod eksamensangst

Kunne du tænke dig at gå op til en eksamen og kunne bevare dit overblik, så du kan bruge den viden, du har indlært og få en retvisende karakter? Få hjælp til din eksamensangst med hypnose og NLP. Med denne teknik kan du opnå at komme til eksamen på den bedst mulige måde med ro og energi. Gå til eksamen og husk alt det du har lært.

 
Jeg kan hjælpe dig i min klinik i enten København eller Helsingør i Nordsjælland alt afhængigt af, hvad der passer dig bedst. Med min hjælp kan du give dig selv lov til at yde den bedste præstation ved at lægge de mønstre og vaner, du hidtil har haft væk og lære dig selv nye.

Hvad kendetegner eksamensangst?

Det kan være, at du har forberedt dig rigtigt grundigt til din eksamen, og alligevel oplever du at ”gå i sort”, når du står til eksamen eller skal tale foran mange mennesker. Nogle beskriver det som om, at de glemmer alt det, de har lært, og andre beskriver det som, at de intet kan overskue og ikke kan få ordene frem.

Hvad er eksamensangst?

Eksamensangst kan sammenlignes med ren angst. Det vil sige, at du kan føle det som om, at du er i gang med et overleve. Det kendetegnes ofte med kropslige reaktioner som:

  • Sved
  • Høj puls
  • Nedsat syn
  • Nedsat hørelse
  • Du glemmer alt du har lært - går i sort

Din hjerne tror, at den er i fare, og den koncentrerer derfor al sin energi på overlevelsen og på at komme væk fra den fare, du måtte befinde dig i. Din hjerne har koblet eksamen sammen med faren, og det du vil opnå i terapien, er en form for afkobling.

Hvordan kan eksamensangst behandles med hypnose?

Ved eksamensangst kan hypnose og NLP hjælpe dig med at komme i dialog med dit ubevidste sind og ændre din overbevisning om, at det kan være farligt at gå til eksamen. Tværtimod kan du begynde at nyde at anvende din viden, når du kan bevare dit overblik og være den bedste udgave af dig selv.

Book en tid og skab gode resultater for dig selv

Kontakt mig for at booke en tid til hypnose mod eksamensangst, så du kan opnå det, du gerne vil. Jeg tilbyder en pris pr. session på 1.250 kr., og sessionen har en varighed på 1½ time.

Du kan finde flere informationer om mine priser her.

​Ræk ud og lad os se hvordan du kan få styringen tilbage i dit liv

Du har også mulighed for at få fat i os via telefon 26 20 07 01 mandag til fredag kl. 9-15.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klinikk​er i

København & Helsingør

Kroghsgade 1, 3sal. TV.
​2100 København, Danmark

Lappen 35, st.th.
3000 Helsingør.