Forbier​

Vi hjælpe dig med at blive fri fra fobier nemt og naturligt.​

Hypnoterapi og NLP hjælper dig med at fjerne fobier som for eksempel flyskræk, højdeskræk, edderkoppefobi, nåleskræk, tandlægeskræk, eksamens skræk, nålefobi, klaustrofobi – nemt og naturligt.

Forestil dig, hvor rart det vil være, ofte efter bare én session, at være fri for din begrænsende fobi. Den fobi, som har holdt dig tilbage eller som har fået dig til at reagere med angst og stress ofte helt ude af proportioner, er du nu helt fri for, så du igen har friheden til at gøre det, du har lyst til.

I klinikken har vi gennem årerne behandlet et utal af fobier vha. hypnose og NLP, lige fra edderkop fobi, skræk for nåle,neglebidning, elevator fobi eksamens skræk til flyskræk m.m.​

Grunden til at hypnose og NLP er så effektive redskaber til at hjælpe mod fobier er, at fobien er en ubevidst reaktion. Hvis du har en fobi, er du sikkert bevidst klar over, at frygten er irrationel, men du er stadig ikke i stand til at ændre din reaktion.

Ved hjælp af hypnose og NLP kan vi hjælpe dig med at få sænket det indre ‘alarmsystem’ som har været skruet for højt op, så du kan slappe af og måske endda undre dig over at du før kunne reagere så kraftigt.

Kontakt mig på telefon 2620 0701 eller på mail liat@atlevelivet.dk
Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik enten i København eller Helsingør.

Klinikk​er i

København & Helsingør

Kroghsgade 1, 3sal. TV.
​2100 København, Danmark

Strandgade 35, Co Anne Bovbjerg
​3000 Helsingør.

Adresser

Kroghsgade 1, 3sal

2100 København Ø

Strandgade 35 / co Anne bovbjerg​

3000 Helsingør

E-mail: liat@atlevelivet.dk

Telefontid

Mandag til fredag:

09.00 - 15.00.