Vrede

Med hypnose og NLP teknikker kan vi hjælpe dig med at blive fri fra vrede. Grunden til at hypnose og NLP kan være så effektivt er, at den primære årsag til vreden ligger på et ubevidst plan. Vrede er ikke en bevidst respons – hvis den var, kunne du jo bare vælge at lade være med at blive vred.​

En del mennesker lever sit liv med en indre vrede. Vrede kommer fra følelsen af at have følt sig uretfærdigt behandlet på et tidspunkt – typisk i barndommen. Man kan f.eks. have vrede mod andre personer eller sig selv. Når en begrænsende følelse ligger og ulmer på et ubevidst plan, skal der ikke så meget til at trigge den i hverdagssituationer, dvs. man kan føle sig uretfærdig behandlet af kollegaer, ægtefællen eller andre man møder i sin hverdag. 

Men i virkeligheden handler det ofte om, at man ubevidst selv forvrænger andres ord og adfærd eller tager det for personligt, så de matcher den indre uretfærdighedsfølelse, som man ubevidst har behov for at udtrykke. Ubevidst tager man måske andres ord for personligt for at give sig selv lov til at blive vred, fordi der er et behov for at afreagere – et behov der er opstået tidligere i ens liv.​

Vrede er en meget stærk energi og det betyder, at ved at rense ud i den i terapien og få afreageret og tilgivet de mennesker fra fortiden, som man ubevidst eller bevidst føler har behandlet én uretfærdigt vil man opnå et stort energimæssigt positivt overskud.

Uanset om man har misforstået det, der skete i barndommen eller om der virkelig er sket noget uretfærdigt, handler det ikke om, at vi skal bruge vores liv og energi på at anklage andre mennesker, det kommer der ikke noget godt ud af og begrænser i længden kun os selv. Det drejer sig om den følelse, vi har skabt inde i os selv, det er den der i virkeligheden begrænser os.

Ved at rense den begrænsende følelse ud vha. hypnoterapi, kan du opleve en stærk frigørelse fra gamle, negative følelser, tanke- og adfærdsmønstre og på den måde opleve livet, dig selv og andre med større rummelighed og bruge din energi på konstruktive og tilfredsstillende ting.

Hypnoterapi hjælper dig med at blive fri fra vrede. Hypnose og NLP er så effektivt, fordi den primære årsag til vreden ligger på et ubevidst plan. Ved at rense ud i dit ubevidste ved hjælp af hypnoterapi, vil du opleve at du bliver frigjort fra gamle, negative følelser, tanke- og adfærdsmønstre og dermed opnå større energi og lyst til livet.

Kontakt mig på telefon 26 20 07 01 eller på mail liat@atlevelivet.dk

Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik enten i København eller Helsingør.​

​Ræk ud og lad os se hvordan du kan få styringen tilbage i dit liv

Du har også mulighed for at få fat i os via telefon 26 20 07 01 mandag til fredag kl. 9-15.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klinikk​er i

København & Helsingør

Kroghsgade 1, 3sal. TV.
​2100 København, Danmark

Lappen 35, st.th.
3000 Helsingør.