Om ​Liat Ravon

Min baggrund som terapeut

Hviler på mere end 25 års erfaring som terapeut. Mine uddannelser spænder vidt fra akademiske universiteter til respekterede og anerkendte alternative undervisningssteder. Dette gør, at jeg favner bredt og samtidig giver det mig alsidighed til at møde dig, præcis hvor du er. Samtidig er min mangeårige erfaring og alsidige uddannelse din garanti for, at du modtager terapi med fokus på kvalitet og tryghed.

Min erfaring har lært mig

At det altid er muligt at forandre sig og forbedre sit liv. For eksempel på områder fra livsstilsvaner til grundlæggende underskud af selvværd eller ganske enkelt tvivl på eksistensberettigelse.​

Dit liv

Det første, vigtigste og sværeste skridt for dig vil ofte være erkendelsen af, at du har brug for at gøre noget ved dine udfordringer. Når du tager det første skridt, så er du allerede godt på vej til at genvinde styringen i dit liv.

Du vil opleve, at de positive oplevelser breder sig som ringe i vandet og du vil nyde, at du har taget ansvar for dit eget liv. Dermed er vejen banet for nye muligheder og for at leve livet i ro og harmoni – på den måde, du ønsker.

Klinikk​er i

København & Helsingør

Kroghsgade 1, 3sal. TV.
​2100 København, Danmark

Lappen 35, st.th.
3000 Helsingør.