Få hjælp til vægttab med hypnose

Har du svært ved at gennemføre det ønskede vægttab?

Det kan være utroligt svært at tabe sig. Er du en af de mange danskere, der forgæves har prøvet slankekur efter slankekur og livsstilsændring efter livsstilsændring, men er der intet, der har virket? Så kan jeg hjælpe dig ved hjælp af hypnose til vægttab.

Jeg har rigtig gode erfaringer med hypnose til vægttab, som jeg tilbyder i min praksis i hhv. København og Helsingør i Nordsjælland.

Hjælper hypnose med vægttab?

Ja, det gør det. Det handler om at få ændret dit forhold til mad og til at få bearbejdet de følelser, som du har forsøgt, bevidst eller ubevidst, at dulme med mad – hvis du har trøstespist.

Hvordan vil det føles for dig at være i kontrol? At mad ikke fylder så meget i dine tanker? At blive den størrelse og have den vægt, som du drømmer om? Hypnose til vægttab kan hjælpe dig med dette.

Mange klienter fortæller, at de ikke har nogen rygrad eller viljestyrke, når det kommer til mad. Du kan have været på utallige slankekure og måske tabt dig og taget det hele på igen. Men det handler ikke om viljestyrke!

Viljestyrken findes på et bevidst plan, og følelser findes på et ubevidst plan. Hypnose er netop det redskab, som kan hjælpe dig med at bearbejde de følelser, som du har ”spist på” samt gøre vægttabet så attraktivt på et ubevidst plan, at det er mere vigtigt end korttidsnydelsen, du har følt ved at spise for meget eller for usundt.

Glem derfor alt om kure, og opnå i stedet for vægttab og bevar det på den sundeste måde.

Behandlingens varighed og pris

Typisk er der brug for 3-4 behandlinger med NLP og hypnose til vægttab. En vægttab-behandling varer ca. 1½ time og koster 1.250 kr.

Læs mere om mine priser her.

Kontakt mig på telefon 26 20 07 01 eller på e-mail liat@atlevelivet.dk og hør mere eller book en tid til behandling.

Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik enten i København eller Helsingør.

​Ræk ud og lad os se hvordan du kan få styringen tilbage i dit liv

Du har også mulighed for at få fat i os via telefon 26 20 07 01 mandag til fredag kl. 9-15.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klinikk​er i

København & Helsingør

Kroghsgade 1, 3sal. TV.
​2100 København, Danmark

Lappen 35, st.th.
3000 Helsingør.