Spørgsmål & svar om terapien

Hvad får jeg ud af hypnose og NLP?

Du får enestående mulighed for at opleve dig selv, dine omgivelser, dine muligheder og dit liv på en mere rummelig og positiv måde. Fri fra uhensigtsmæssige følelser, begrænsninger og med større livskvalitet.

Det har stor betydning for forløbet og resultatet af terapien, at du virkelig har LYST til at forandre dig. Det er også en stor fordel for din udvikling, at du løbende forestiller dig, at du får stort udbytte af hypnosen og behandlingerne.​

Hvad får jeg ud af at kontakte Jer?

Du får et effektivt terapiforløb og redskaber du kan bruge fremover af kompetente terapeuter. At Leve Livet er baseret på Hypnose og NLP, der er baseret på positiv psykologi. Dvs. Du vil føle dig set og hørt i terapiforløbet, hvor der bliver skabt rum til tillid og udvikling.

Vores grundliggende filosofi er, at der er en positiv intention bagved alt vi gør. DVS. du prøver at opnå noget godt for dig selv ved at gentage uønskede mønstre. F.eks. En person der er jaloux prøver af alle kræfter ikke at miste kærligheden. Jalousien giver sjældent det ønskede resultat men den positive intention bagved handlingen kan være, at passe på sig selv og et forsøg på at skabe tryghed ved at den anden ikke går. Den positive intention er derfor værd at forstå og bevare og vi vil i terapien guide dig til nye metoder for at bevare dig selv og dit overblik, så du kan være tryg i dit forhold.

Du vil opleve at være i terapi under trygge og behagelige rammer, hvor der er plads til humor og latter når vi arbejder. Din udvikling vil foregå under rammer du selv er med til definere og du vil opleve en stor forandring allerede efter første session. Derfor er det relevant at kontakte os.

Hvor længe virker behandlingerne?

Behandlingen virker resten af dit liv, da den er baseret på at ændre din overbevisning. Metoden fungerer på samme måde, som da du som barn stak fingrene ind i ilden, fordi den var flot. Hurtigt blev du overbevist om, at Ild gør ondt og det husker du til næste gang. Det vil sige, at din overbevisning er, at ild gør ondt. 

På samme måde vil du huske din behandling, fordi den resulterer i nye overbevisninger, som bliver lagret i dit ubevidste sind.

Metoder

Hvad er hypnose og hypnoterapi?

Hypnose er en naturlig tilstand, som vi alle ganske kortvarigt er i flere gange i løbet af dagen. Det betyder, at vi også alle har evnen til at gå i trance, da det er en funktion i vores sind. Som hypnoterapeut hjælper jeg dig med at opnå den naturlige og meget ressourcefulde tilstand og anvender den til at opnå de ønskede positive forandringer ved hjælp af NLP og hypnoterapi.

Hvad er NLP?

En metode udviklet i 70*erne til personlig udvikling og udnyttelse af fulde potentiale. Teorien bag metoden går ud på, at det er en lang række ubevidste processer og lagringer i sindet, der styrer den menneskelige adfærd. Metoden er baseret på en form for genvej til uudnyttede positive ressourcer. Metoden er gennem årene blevet udviklet og forfinet og bruges i dag inden for blandt andet:

  • personlig udvikling
  • afklaring af målsætninger
  • kommunikation og management
  • optimering af sportsresultater

Virkning

Hvordan virker hypnose og hypnoterapi?

Når du er i hypnose, er du i bedre kontakt med dit ubevidste sind.

Det ubevidste sind er vores “biologiske harddisk”. Her er alle vores indlæringer lagret; alle vores evner, ressourcer, vaner og følelser, alle de indtryk vi har modtaget gennem hele vores liv. Det er i det ubevidste sind, at du har mulighed for at skabe grobund for positive forandringer og ændre tankemønstre.

Hvordan virker NLP?

NLP handler om, at vi alle sammen opfatter virkeligheden forskelligt. Det betyder, at det nærmere er vores opfattelse af virkeligheden, der har betydning for, hvordan vi fungerer end virkeligheden selv.

Et eksempel er edderkoppefobien: Efter jeg har hjulpet et menneske af med fobien, så er edderkoppen der jo stadig – den har ikke ændret sig. Men det har til gengæld personens opfattelse af edderkoppen og det gør hele forskellen.

Ved hjælp af blide og effektive NLP værktøjer kan vi justere vores tankemønstre; måde at opfatte virkeligheden omkring os på og dermed kan vi udnytte vores fulde potentiale. Der frigives energi til at opleve verden mere positivt og med større rummelighed, så vi opnår større livsglæde og livskvalitet.

Praktik

Skal man ligge ned?

Du har både mulighed for at sidde og ligge ned under terapien, det vigtigeste er, at du befinder dig godt.

Kan man huske noget efter hypnose?

Ja, du kan huske, hvad der er sagt og hvad du har oplevet.

Man kan godt guide en person, så vedkommende ikke kan huske noget bagefter. Det ser jeg ingen grund til, fordi det, som du oplever, er en positiv forandring og aktivering af positive ressourcer. Derfor er det kun behageligt for dig at huske det, der er sket både i det bevidste og ubevidste.

Er man “væk” under trance / hypnose?

Nej, du kan høre alt og du ved, hvad der foregår. Du er bare dejligt behageligt afslappet.

Forskellen mellem søvn og trance:

I trancen er du til stede i en meget afslappet tilstand. Det tjekker jeg ved løbende at stille dig spørgsmål, som du svarer på. Når du kommer ud af trancen, føler du dig fuldstændig frisk og veludvilet med masser engergi i kroppen.

Kan hypnose være farligt?

Nej hypnoterapi er helt ufarligt. Du kan højest risikere at falde i søvn! Skulle det ske, skal jeg nok vække dig igen. Jeg er en erfaren hypnoterapeut og kan let skelne mellem søvn og trance.

Er der nogen bivirkninger?

Nej, hypnose er en naturlig og ressourcefuld tilstand. Det værste, der kan ske er som sagt, at du slapper så meget af, at du falder i søvn. Skulle det ske, så vækker jeg dig igen uden problemer.

Siger man noget, man fortryder?

Nej, det ubevidste sind vil kun skabe adgang til de informationer, som er nødvendige, for at din udfordring kan blive løst og kun i det omfang, du er klar til. Dit ubevidste sind vil altid beskytte dig. Du er hele tiden bevidst om situationen og er i stand til at vurdere, om du vil svare på mine spørgsmål.

Hvem kan bruge hypnose?

Alle som har lyst til at skabe en positiv forandring i deres liv.

Hvem kan hypnotiseres?

Alle som er indstillede på at lade sig hypnotisere og som har lyst til at skabe en positiv forandring.

Hvor lang tid varer en behandling?

Du skal regne med, at en behandling varer cirka 1½ time. Uanset hvor lang tid en session tager, er prisen den samme.

Hvor mange behandlinger skal man have?

Det afhænger helt af personen og problemet. Alle mennesker er forskellige og forandringer optræder meget individuelt både i form og tempo. Nogle mennesker skaber store forandringer på en til fire behandlinger. Andre har brug for mere tid. Under alle omstændigheder er det afgørende for forløbet og resultatet, at du virkelig har LYST til at forandre dig.​

Klinikk​er i

København & Helsingør

Kroghsgade 1, 3sal. TV.
​2100 København, Danmark

Lappen 35, st.th.
3000 Helsingør.