Få hjælp til rygestop med hypnose og NLP

Kvit smøgerne en gang for alle

Jeg anvender en kombination af NLP og hypnose til rygestop, så du kan blive og forblive en glad og sund ikke-ryger. Behandlingen tilbydes i mine klinikker i hhv. København og Helsingør i Nordsjælland.

Hjælper hypnose med rygestop?

Ja, og jeg har endda stor succes med denne behandling. Grunden til at jeg har så stor succes med at hjælpe mine klienter til at blive ikke-rygere er, at jeg anvender både Avanceret Hypnose og NLP, og på den måde kan jeg hjælpe både dit bevidste sind og dit ubevidste sind med at skabe nye forståelser og blive ikke-ryger.

Jeg kan hjælpe dig med at ændre gamle og begrænsende overbevisninger som for eksempel at ”cigaretter hjælper mig med at slappe af”, ”rygere har det sjovere” og ”jeg har brug for at holde pauser, og cigaretterne er min undskyldning”.

Disse ”forklaringer” er bare undskyldninger, som hjernen har fundet på for at forklare, hvorfor du dog vil foretage dig noget, som er så skadeligt for dig.

Det er muligt, at du læser dette og er helt uenig, men dette er så netop på grund af overbevisningernes natur. De bliver vores ”virkelighed”, og vi tror på dem. Det kan derfor føles provokerende, hvis andre mennesker fortæller os, at de overbevisninger vi har haft så længe faktisk ikke har noget med virkeligheden at gøre.

I virkeligheden handler det om, at vores ubevidste sind har en meget vigtig opgave, og det er at sørge for, at vi føler os trygge – at vi har et vist niveau af sikkerhed indeni. Forestil dig, at det ubevidste sind er som matroserne på et skib, og det bevidste sind er som kaptajnen.

Hvis ”sikkerhedsniveauet” daler i maskinrummet, så vil matroserne spørge kaptajnen, hvad der foregår ude på havet. Kaptajnen har en kikkert og et kompas og vil forsøge at give matroserne en forklaring. Matroserne tror på den forklaring, men det betyder ikke, at det er sandheden. 

Sandheden er, at de fleste mennesker starter med at ryge som teenagere. Dengang kunne vi alle føle os lidt kejtede og usikre. Sikkerhedsniveauet kunne nemt dale. Vores kaptajn (som jo også kun havde en teenagers viden dengang) skannede omgivelserne og så måske, at de ældre teenagere, de seje eller folk i reklamerne, røg.

​Det kræver kun en session at holde op med at ryge

Sessionen varer 1 1/2 time. Du vil være bevidst om du har røget og ikke længere have brug for det.

Ring for at høre mere på 26 20 07 01.

Kaptajnen gav beskeden videre til matroserne ”hvis jeg ryger, så bliver jeg også selvsikker”. Personen røg og var nu en del af gruppen, både den i de nære omgivelser, men også de ”smarte” i reklamerne og på film.

Dette fik ”sikkerhedsniveauet” op, og både kaptajnen og matroserne troede, at det var cigaretterne, der gjorde det. Men det som gjorde personen tryg var, at han eller hun nu følte sig som en accepteret del af en gruppe.

Dette har det bevidste sind bare glemt og har derfor måtte finde på undskyldninger, som kan forklare den destruktive adfærd, som det er at ryge.​

Hypnose mod rygestop er for dig der ønsker at stoppe

For at du kan stoppe med at ryge ved hjælp af hypnose, er det meget vigtigt, at du har lyst til at stoppe i modsætning til at føle, at du bør stoppe. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, du ikke ønsker, men hvis du har besluttet dig, kan jeg hjælpe dig med at bryde vanen og blive fri fra afhængighed.

I nogle tilfælde ryger folk for at undertrykke ubearbejdede følelser. Hvis dette er tilfældet, bør disse følelser bearbejdes først. Dette kan jeg også hjælpe dig med. 

Bliv og forbliv en glad og sund ikke-ryger på kun en time

Jeg har rigtig gode erfaringer med at anvende hypnose til rygestop. Hypnose og NLP er meget effektfulde værktøjer til rygestop, idet de hjælper både det bevidste og ubevidste sind.

Det tager kun en time for dig at blive ikke-ryger, og du vil efterfølgende være helt fri for tanker og trang til nikotin. Det er en nem og effektive metode for dig til at blive røgfri

Kontakt mig og book en tid til en session

Kontakt mig på telefon 26 20 07 01 eller på e-mail liat@atlevelivet.dk og book en tid.

Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik enten i København eller Helsingør.

Priser og betaling:

Rygestop betales forud på konto:

Registreringsnummer 1329 

Konto 8973287037 – Husk dit navn på overførslen.

Pris: 2.700 kr.

Varighed: 1-1/2 time.

​Det siger mine klienter

“Jeg indrømmer det gerne - jeg havde min tvivl, da jeg valgte hypnose til mit rygestop...

Jeg havde forsøgt at stoppe mange gange i mine 24 år som ryger - med alle mulige andre rygestops muligheder, men uden held. I dag kan jeg sætte flag på bordet og fejre mit 7. år som røgfri. Tak Liat​"​

“Alle de bedste anbefalinger - Det hele værd. Tak Liat Fra en glad ikke-ryger​"

​Ræk ud og lad os se hvordan du kan få styringen tilbage i dit liv

Du har også mulighed for at få fat i os via telefon 26 20 07 01 mandag til fredag kl. 9-15.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klinikk​er i

København & Helsingør

Kroghsgade 1, 3sal. TV.
​2100 København, Danmark

Lappen 35, st.th.
3000 Helsingør.