Psykodrama kursus​

Psykodrama er en aktiv terapiform hvor du kan arbejde med din personlige udvikling i kontakten med andre i gruppen. Du kan skifte din gamle overbevisninger ud med positiv tænkning og få en frisk start på det nye og og resten af dit liv. Dette kursus er for dig, som gerne vil lære et naturligt, effektivt og enkelt værktøj til at styrke dig selv fysisk og mentalt på mange forskellige områder af dit liv.

Det spændende Kursus om meditation, selvhypnose og psykodrama. Hvem vil ikke gerne opleve ro og balance inden i? Hvem vil ikke gerne nyde livet og virkelig sanse det intenst? Og hvem vil egentlig ikke gerne være et lidt mere venligt menneske? Det vil vi vel alle. Alle mennesker vil på den ene eller anden måde have gavn af at træne Mindfulness, hypnose og meditaton. Følgende fem konkrete gevinster er blandt de mest erfarede​

  • Ro, balance og klarhed i sindeet.
  • Afstresning af nervesystemet
  • Bedre til at sanse kroppen
  • Bedre til at værdsætte og nyde livet
  • Venlighed og rumlighed overfor både sig selv og andre

Et introducerende kursus om meditation, selvhypnose og psykodrama, der varer ca. 3 timer inkl. spørgsmål og svar. Foredraget vil introducere tankerne/filosofien bag teknikkerne, og vi vil sammen afprøve en række af dem, da det i sidste ende er egne praktiske erfaringer, der har den største værdi.

Workshopen i meditation, hypnose og psykodrama er skræddersyet til max. 8 pers. sat til at vare tre timer i 1 dag. Workshoppen giver en dybere indføring i filosofi og teori, og eksempler på og afprøvning af flere meditationsteknikker.​

I Indien har de historisk søgt indad efter de ting, og yogatraditionen, inkl. buddhismen, der rækker over 3.000 år tilbage i tiden, tilbyder derfor en lang række teknikker til at opøve evnen til at observere og opleve nuet som det er – at være med det, der er; uden at lægge noget til, uden at skubbe noget væk. Det er den evne, man kan kalde at være nærværende eller ´mindful´ (oprindelig kendes teknikkerne vipassana, der betyder ‘at være med det’ der er’). 

Heldigvis virker teknikkerne uanset, om vi ellers har et forhold til de traditioner, de kommer ud af eller ej. Det giver os alle mulighed for at praktisere meditation og mindfulness. Vores sind er fyldt af tanker, følelsesmæssige oplevelser og sanseindtryk. Det er helt naturligt.

Meditation, hypnose og psykodrama handler ikke om at benægte nogen af delene, eller om at få noget til at gå væk. Mindfulness handler tværtimod om at være sansende og levende midt i livet; at lade være med at kommentere og bekæmpe vores egne tanker og følelser, men at være med dem i fred. psykodrama-teknikkerne virker først, når vi rummer det, der lige nu er af tanker, følelser og kropsfornemmelser.​

1 dag 1500,- kr.

Ved hjælp af psykodrama kan du bl.a.:

  1. Skabe en større TILSTEDEVÆRELSE, INDRE RO
  2. Forberede dig mentalt på fremtidige præstationer
  3. Motivere dig selv til at opnå dit mål (f.eks. vægttab)
  4. Håndtere stress
  5. Skabe større indre ro og balance

Kurset indeholder oplæg og informationer om psykodrama og hvordan dit sind fungerer i relation til din krop og dine følelser. Kurset også indeholder praktiske teknikker som du lærer, praktiserer på kurset og tager med hjem til at bruge dem i din hverdag. Kurset indeholder også effektive og inspirerende fælles gruppeguidninger.

Du kan tilmelde dig NU på telefon 2620 0701 Varighed: kl. 10. – 13. Dato og sted: Kurset finder sted søndage enten på Østerbro eller i Helsingør. Ring for datoer. Tag gerne løstsiddende tøj på.

Underviser: Liat Ravon Hypnose/NLP Master

Pris kr. 1.500,-​

Klinikk​er i

København & Helsingør

Kroghsgade 1, 3sal. TV.
​2100 København, Danmark

Lappen 35, st.th.
3000 Helsingør.