Hypnose mod jalousi tilbydes

​En effektiv behandling af jalousi

NLP og hypnose mod jalousi er effektive værktøjer til at bearbejde din jalousi, så du kan blive fri for den og “blive dig selv” igen. Jeg tilbyder denne behandling i min praksis i hhv. Helsingør i Nordsjælland samt i København.

Efter behandlingerne vil jalousien virke fjern, og dit fokus vil være helt ændret. Du vil opleve, at du er rolig og i harmoni, og har plads til glæde og overskud i dit liv igen.

Du vil blive overrasket over de resultater, terapien vil give dig og de positive tanker, du nu har plads til. De negative energier og den overaktive fantasi vil blive vendt til positive tanker, og du vil mærke forskellen tydeligt, da du nu kan fokusere på de ting, der gør dig glad og giver dig ro og tryghed.

Du vil opleve, at du hviler i dig selv og kan være nærværende i de situationer, du befinder dig i. Dit fokus vil ændre sig, så du er present i den situation, du befinder dig i; du fordyber dig i den bog, du læser, nyder den film du ser, hører den samtale du har med din veninde osv., selvom din kæreste er i byen eller lignende.

Et arbejde med dit ubevidste sind

Jalousi kan ofte have forbindelse til din angst for at miste, og på den måde er det et forsøg fra din side på at passe på dig selv. Jeg kalder det Den Positive Intention bag dine handlinger. Du prøver at gøre noget godt for dig selv ved at forhindre et tab.

Du vil i terapien lære nye måder at passe på dig selv på, så du kan føle dig tryg og rolig samt have overblik over situationen. 

NLP og hypnose mod jalousi kommer i dialog med dig og dit ubevidste sind, da jalousien ofte har det med at komme buldrende, uden du kan styre det.​

​Derfor er det vigtigt at komme i dialog med dit ubevidste sind, og det er her, hypnose mod jalousi er effektiv. Terapien lærer dig at reagere anderledes, så du kan bevare din ro og tryghed. Du vil få værktøjer til at forblive tryg i dit parforhold og med dig selv, så du kan rette dit fokus mod de ting, der gør dig glad og giver overskud.

Hvordan virker hypnose mod jalousi?

Terapien vil give dig et overblik over din situation igen samt skabt forudsigelighed og tryghed omkring din situation. Gennem NLP og hypnose mod jalousi får du mange redskaber, så du skaber de bedste forudsætninger for dig selv – så alt bliver lettere.

Du slipper angsten for at miste og trangen til kontrol. Din tilgang til forskellige situationer vil nu være med selvtillid. 

Du kommer i kontakt med dit ægte jeg, og på den måde får du genskabt et positivt selvbillede, et bedre selvværd og dermed en positiv adfærd, som vil give dig større livskvalitet.​

Både du og din partner vil hurtigt opleve forandringerne

Hypnoterapi som behandling mod jalousi er meget effektivt og virker hurtigere, end du tror. Din partner vil blive positivt overrasket over at opleve de forandringer, der sker for dig og den positive måde, jeres parforhold ændrer sig på.

Du vil opleve, at mistænksomheden, behovet for kontrol og de voldsomme skænderier hører fortiden til.

I stedet vil du og din partner kunne nyde, at du genfinder din indre kraft og selvtillid og dermed opnår balance og harmoni i dit liv. Du vil kunne slippe din angst.

Du vil opdage, at du får en helt anderledes og mere afslappet tilgang til forskellige situationer. Du kommer i langt højere grad til at hvile i dig selv og får overskud til at tackle udfordringer på en rolig og afbalanceret måde. Alt dette opnår du, fordi de negative energier og den løbske fantasi bliver vendt til positiv tænkning.

Terapien er enkel, og resultaterne er overraskende positive. 

Du vil opleve, at din livskvalitet forøges, og at jeres parforhold styrkes.

Hvad er jalousi?

Ofte tænker vi på jalousi som en enkeltstående følelse. Men jalousi er faktisk et mix af forskellige følelser. Det kan være:

 • Frygten for at miste
 • En følelse af utilstrækkelighed / lavt selvværd
 • Frygten for at blive såret
 • Mistillid
 • Vrede​

Klienter beskriver ofte deres jalousi som fuldstændig irrationel og siger: “Jeg ved jo godt, at han/hun aldrig ville gøre noget, men det som om, jalousien intet har med virkeligheden at gøre”.

Det er så sandt, som det er sagt. Det er tankerne omkring jalousien, der har styrke og ikke virkeligheden. Det er en god nyhed for dig, som gerne vil arbejde med at blive fri for det, fordi så ligger forandringen i dig og ikke uden for dig (hos din partner). Det er dig, der kan gøre noget ved det!​

Jalousi er følelsen, der opstår, når du tror, at du er ved at miste noget, du har, eller som du synes, du har krav på. Jalousi er en meget sammensat og kompleks følelse, som er vanskelig at definere, netop fordi jalousi viser sig meget individuelt hos den enkelte.

Jalousi kan være en meget pinagtig og skamfuld følelse, som ofte kommer voldsomt til udtryk og dermed er meget ubehagelig både at være part i eller blot overvære som tilskuer.​

Jalousi er en følelse, som kan fylde uendelig meget i dit liv. Faktisk så meget, at jalousien tager styringen over din måde at leve og omgås andre på. 

På den måde er følelsen af jalousi med til at skabe en selvopfyldende proces, idet din jalousi i sidste ende gør, at du mister den person, som du er bange for at miste – f.eks. din kæreste.

Eksempler på jalousi:

 • ​Kvinden der uden grund er jaloux på sin mand. Hun har stærkt behov for at kontrollere ham og ringer ham op mange gange om dagen for at tjekke, hvor han er, og hvad han laver.
 • Manden der bliver rasende og ikke kan tåle, at kæresten taler om gamle venner eller tidligere kærester.
 • Kvinden der ikke tør lade sin kæreste tage til fest alene af frygt for, hvad han vil foretage sig under festen.
 • Manden der i daglige anfald af jalousi er nødt til at udspionere sin kæreste og tjekke hendes e-mails, sms’er og telefonopkald.
 • Kvinden der fysisk forfølger sin mand for at holde øje med, hvor han er, hvem han er sammen med, og hvad han foretager sig.​

Bliv fri for jalousi med hypnose

Igennem terapien får du styrken tilbage til at ændre dine tankemønstre og blive fri for jalousi.

Du vil kunne bevare dig selv og stå ved dig selv og dine handlinger. Glæde og overskud vil give dig lyst til at nyde dit liv igen, og du vil bevare din ro og tryghed.

Hypnose mod jalousi vil lære dig at hente din selvtillid og selvværd hos dig selv, så du har dit eget fundament.

Ud fra det sikre fundament vil du være i stand til at tage imod kærlighed fra din partner, så du er fri og uafhængig. Herfra kan du selv tage ansvaret for dit liv og være en god partner.

Hvad er årsagen til jalousi?

Årsager til jalousi kan være:

 • ​Fantasier som ikke har hold i virkeligheden: Forestillinger baseret på ubevidste erindringer
 • ​Lavt selvværd: Du føler konstant trang til at kontrollere og tjekke din partner
 • Angsten for at miste: Du føler ikke, at du kan overleve og eksistere uden din partner.

Ofte skyldes jalousi nogle skræmmende fantasier, som intet har at gøre med virkeligheden, men som er baseret på ubevidste erindringer fra fortiden i forbindelse med andre mennesker, og som du ubevidst frygter vil gentage sig i dit nuværende parforhold.

Jalousien kan også skyldes lavt selvværd, eller at du har ladet partneren blive det vigtigste i din verden i en sådan grad, at du ville føle, at dit liv var ovre, hvis han/hun ikke var i det.

Hvordan kommer jalousi til udtryk?

Jalousi kan nogle gange komme til udtryk ved, at personen trækker sig ind i sig selv, bliver kontrollerende eller humørsyg. Men ofte kommer det til udtryk som vrede eller endda raseri. Bagefter vil personen typisk føle anger, skyld og være frustreret over sig selv, ked af det eller irriteret over, at han/hun ikke kan kontrollere sine tanker, følelser og handling.

Hvornår er det normalt, og hvornår er det for meget?

Vi kan alle føle en forbigående følelse af jalousi. Men hvordan ved du, om det du føler er ud over normalen, og du er kommet ud på et sidespor?

Måske når du konstant har mistillid til partnerens tanker og adfærd, når alt hvad partneren gør eller ikke gør virker mistænksomt for dig.

Måske når din hjerne er på overarbejde og forestiller sig alle mulige og umulige situationer mellem din partner og folk af det modsatte køn.

Eller det kan være, når du invaderer partnerens ret til et privatliv i parforholdet ved at læse vedkommendes e-mails, sms’er eller måske endda udspionerer ham/hende for at finde ud af, om der foregår noget.

Hvis du observerer dig selv gentage en sådan adfærd, så er det tid til at få noget hjælp for at blive fri fra det, så du ikke ender med at gøre livet surt for dig selv og for mennesker omkring dig og på den måde skaber en selvopfyldende profeti; du skubber andre væk fra dig og skaber selv det tab, som du frygtede.

Hvis du er meget jaloux, torturerer du dit eget sind ved konstant at forestille dig smertefulde fantasier. Spørg dig selv: Er det muligt, at jeg forveksler mine tanker med virkeligheden?

Behandling med hypnose mod jalousi virker hurtigt

Hypnoterapi virker typisk hurtigere, end du kan forestille dig. Din partner kan blive overrasket over at opleve dit nye dig, og der vil ske positive forandringer i dit parforhold. Væk er de grimme scener og den nagende mistænksomhed.

Både du og din partner vil opleve fordelene ved, at du kommer i balance og kommer i kontakt med din naturlige essens, som er fyldt af selvtillid. Du kan opleve, at du vil hvile i dig selv og føle dig i ro og harmoni i alle mulige situationer, og din tilgang til forskellige situationer vil være med selvtillid.

De negative energier og den overaktive fantasi vil blive brugt til positive tanker, og du kan blive overrasket over resultaterne. Husk, at man ikke kan straffe et andet mennesker ved at blive vred og kontrollerende. Man straffer kun sig selv. Og selvom du måske føler, at din kærlighed til din partner retfærdiggør dit behov for at kontrollere og styre partneren, så ved du inderst inde, at det ikke hænger sådan sammen.

Du kan lære at komme i kontakt med dit ægte jeg, din essens, din kernetilstand og på den måde få genskabt et positivt selvbillede, en stærk selvtillid og dermed en positiv støttende adfærd, som vil give dig større livskvalitet.​

Kontakt mig for behandling

Kontakt mig på telefon 26 20 07 01 eller på e-mail liat@atlevelivet.dk. Jeg tilbyder hypnose mod jalousi til en pris på 1.250 kr. pr. session af halvanden times varighed. Se mere om mine priser her.

Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik enten i København eller Helsingør.

​Ræk ud og lad os se hvordan du kan få styringen tilbage i dit liv

Du har også mulighed for at få fat i os via telefon 26 20 07 01 mandag til fredag kl. 9-15.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klinikk​er i

København & Helsingør

Kroghsgade 1, 3sal. TV.
​2100 København, Danmark

Lappen 35, st.th.
3000 Helsingør.