Referencer​

Her finder du et udpluk af udtalelser fra klienter, jeg har hjulpet gennem tiden med forskellige typer af behandlinger. Behandling af forskellige typer af problemer, såsom søvnproblemer, søvnløshed, angst for at køre bil, rygestop og ønske om at blive røgfri, jalousi, socialangst, stress og lære at slappe af. Dette er kun er et udpluk – hvis du har viljen – ring til mig så hjælper jeg dig videre.​

For 14 dage siden sad jeg på en cafe, og var helt nedtrykt og ødelagt af 3 måneders intenst forfærdelig jalousi. Jeg var helt derude, hvor jeg godt kunne forstå, at folk sagde farvel som sidste udvej.


Så googlede jeg jalousi og fandt Liats hjemmeside. Jeg kontaktede Liat dagen efter og fik hurtigt min første konsultation.


Nu to uger efter har jeg været to gange hos Liat, og jeg er fuldstændigt helbredt for min jalousi. Jeg fik min totale forandring på kun to sessioner. Det er simpelthen et mirakel.


Det har kun kostet mig 2.400 kr. at blive rask. Men det som Liat har gjort ved mig, kan simpelthen ikke gøres op i penge. Det er bare så stort. Jeg har fået livet tilbage – er helt fri af min jalousi og helt fri af min tristhed (depressionslignende tristhed) – og jeg er blevet helt ubeskrivelig glad og lykkelig – og med et gåpåmod, som er meget længe siden jeg har haft.


Jeg kan simpelthen ikke takke Liat nok. Tusind, tusind tak Liat.

Den nu lykkelige.”​​

- Søren, 58 år jalousi​​

​Som lovet vil jeg prøve at holde dig orienteret omkring mit arbejde med mig selv ud fra min oplevelse hos dig- nu er der gået en uge fra mt sidste besøg og jeg føler stadig en kæmpe forandring hver dag. Min tro på mig selv forstærkes dag for dag, min glæde og tryghed ved mit eget selskab er i høj grad blevet bedre – mit problem jeg kom med var jalousi – men har efter mit besøg hos dig, fundet flere små grene at arbejde med inden for det område og det alt sammen giver en bedre sammenhæng i mit liv.

Jeg vil ikke sige at min jaluousi er væk, men jeg giver mig selv lov til at være jaloux-ikke på en dårlig made og slet ikke som jeg før havde det, men fortæller mig selv at det er iorden at være bange for at miste, men at jeg ved med mig selv at jeg yder mit og det jeg formår i vores forhold og skulle det ikke række så er det bare sådan. så min angst for evt. at skulle blive forladt er vækg, “Jeg kan selv” følelsen kan jeg tydeligt mærke…Jeg bruager meget dit “ligge på hulde” når der dukker noget op i mine tanker, kan jeg vælge at “bestemme” over mit focus nu, jeg vælger at ligge det på hylden, enten til senere eftertanke, eller lgge det helt ud på “fjernlageret”. Så i mit sammenvære med mine børne er jeg lant mere tilstedeværende…

- Søren, 35 år jalousi

“Jeg håber, at hypnose og nlp bliver en meget mere kendt behandlingsform. Jeg har pga. store søvnproblemer søgt hjælp flere steder – læger, psykologer mfl., – ingen har formået at forstå problemets omfang, eller at hjælpe mig ud af problemet. Hypnose og nlp er den første og eneste behandlingsform, som reelt har virket for mig!

– i øvrigt er Liat fantastisk dygtig og sympatisk!”​

- Helle, 41 år

Mange tak for igår. Det var en spændende og lærerig oplevelse.
Allerede da jeg gik derfra kunne jeg mærke en ændring i kroppen, men tænkte ikke så meget mere over det.


Da vi var kørt et stykke, spurgte Mads om jeg havde lyst til at køre lidt på motorvej. I første omgang vidste jeg ikke helt, men så kunne jeg mærke at jeg havde lidt lyst til det, og derfor kørte vi fra ved Gl.Holte, byttede plads ved en parkeringsplads og så kørte jeg ellers resten af vejen hjem til mine forældre, op ad indkørslen! Og det var en dejlig følelse. 😉


Efter at have været til fodboldtræning og spist aftensmad med mine forældre, valgte jeg igen at køre- denne gang hjem og med mine to drenge i bilen. Det gik igen godt og Mads fortalte han allerede syntes jeg havde mere erfaring. Skønt.
Jeg havde ikke selv troet at jeg ville have kørt igår og jeg er glad for, at jeg har fået og stadig kan mærke en lyst til at ville køre. Jeg er stolt af mig selv og kan mærke jeg har en ny indre glæde og overskud. Jeg vil tage små skridt ad gangen og den lille køre-lyst skal nok blive større. 🙂

Endnu en gang mange tak for hjælpen.​

- Ida, 26 år

Tak for sidst. Jeg må indrømme at jeg var lidt skeptisk da jeg gik fra din praksis fredag d. 03.feb: jeg viste at jeg var ikke ryger, men var ikke sikker på hvordan og om hypnosen havde virket. Som tiden går bliver jeg mere og mere sikker på at det er hypnosen der har gjort hele forskellen -Tak!!

Som jeg snakkede med dig om sidst, så var jeg jo virkelig bange for at jeg ville tage på når jeg holdt op med at ryge. Dette har heldigvis ikke vist sig at være tilfældet! Jeg var også ude at løbe 1-2 gange om ugen så jeg kan holde vægten.​

- Karina, 37 år

Jeg vil gerne takke dig for et inspirerende møde.
Jeg er sikker på at vi nok skal finde mulighed for at mødes igen.
Jeg har kun været positiv omkring min oplevelse hos dig.

Endnu engang, tak for din ekstra tid og indsats​

- Lene, 21 år

Liat hjalp mig af med min jalousi, men under behandlingerne fandt vi ligeledes ud af, at det skyldes min selvtillid. Efter 3 behandlinger kunne jeg styre min jalousi og havde fået væsentlig mere selvtillid.


Før i tiden gik det både ud over min kæreste men ligeledes mit arbejde. I dag hænger mit arbejde og privatliv meget bedre sammen, jeg er bedre til at tage kritik til mig og jeg er ikke længere nervøs for, hvad min kæreste laver.

Tak for hjælpen Liat​

- Andreas

Jeg vil beskrive resultaterne af mine hypnosesessioner som positive, livsbekræftende indsprøjtninger. At rydde op i underbevidstheden er den rene livskvalitet for mig. Nogle gange er forandringerne store og markante, andre gange mere subtile.

Man kan troppe op hos Liat med et symptom – være det af psykisk eller kropslig karakter – hvor hun hurtigt finder frem til sagens kerne. Det er netop her i kernen, at hypnose med sine vidunderlige kvaliteter at positive skabes.​

- Tine, 62 år

Jeg kom med en smerte, som bremsede mit liv.

Vi arbejdede sammen, nu står jeg handlekraftig fri …​

​- Henrik, 53 år

Det er jo slet ikke farligt, det er sgu da fantastisk…tænk jeg er røgfri! Nu kan jeg blive 50 år på søndag med god samvittighed.​

- Allan, 49 år

Jeg synes jeg har det super godt. Jeg har virkelig lært at slappe af og jeg har fiet end indre ro efter mine besøg hos dig. 1000 tak for det.​

- ​Mette, 26 år

Jeg kan ikke takke dig nok – Jeg ved ikke hvad du har gjort, men du har virkelig ændret mit liv. Det var med den dejligste følelse jeg forlod dig i dag… Du er et helt fantastisk menneske, din indlevelse og fantastiske måde at få mig til at føle mig helt tryg er imponerende. Jeg har virkelig mødt et menneske som i den grad nu har en stor betydning for resten af mit liv.


Jeg vil som lovet, løbende beskrive min udvikling og hvordan jeg bruger din hjælp og værktøjer i alle mit livs facetter , både på mit personlige plan, men bestemt også i min sport.. Du har givet mig mod på meget mere arbejde med mig selv, udvikling og opdagelse – jeg sprang ned i bilen og satte lyd bogen på ”positiv psykologi” og ja, helt som du sagde, jeg lytter med en helt anden indgangsvinkel. Jeg ku blive ved. Men igen tak.


Du må ikke holde dig tilbage med at kontakte mig, hvis jeg på nogen måde kan hjælpe dig i dit kommende projekt, det vil være en ære at kunne hjælpe dig med at overbevise alle andre skeptikere, det som jeg nu er overbevist om.


”Den respons du gir er resultatet af din egen kommunikation”

Jeg har aldrig troet på hypnose hokuspokus, og det var med stor skepsis jeg valgte at kontakte dig, egentlig var du bare den første der dukkede op på google, men nu havde jeg valgt at søge den vej med mit problem, så jeg valgte at gå åbent ind i det. Jeg æder alle mine ord og min skepsis igen, for du har virkelig ændret mit liv, for mig var problemet Jalousi – men du åbnede hurtigt mine øjne for meget mere end det, og med ”simple” værktøjer har du hjulpet mig til et sted i mit liv hvor lykke, glæde og mod på alt nyt er blevet min drivkræft… Tak.​​

- ​Henrik, 31 år jalousi

“jeg kom med opgivet håb om at kunne være alene igen, efter nogle oplevelser i min tidlige ungdom. Liat fandt hurtigt frem til kernen og efter et par gange har jeg nu fået min hverdag tilbage og kan slappe af og have ro i min hverdag. Jeg vil anbefale Liat til ALLE og jeg er utrolig glad for hvad hun har gjort for mig.​

- Stine, 21 år, bange for at sove alene og mørke

​Som lovet giver jeg lige en tilbagemelding på mine første to flyveture efter behandlingen. Helt overordnet synes jeg at det gik rigtigt godt. Jeg var meget spændt inden udrejsen, men på en positiv måde. Jeg var nysgerrig efter at prøve flyveturen og selvfølgelig glædede jeg mig til at skulle på ferie.

I flyet brugte jeg meget de ting vi har talt om. Det skal forstås på den måde, at jeg var nødt til at forholde mig til flyveturen og min kobling indimellem i stedet for blot at sidde og læse og være mentalt et helt andet sted hele vejen. Men meget af vejen gik det uden at tænke på min kobling. Særligt forsøgte jeg at lade flyet vugge mig i søvn som du har talt om, det virkede faktisk. Overordnet havde jeg en let fornemmelse i kroppen og jeg oplevede hverken koldsved, knuder i maven eller intens knugen af Jespers stakkels fingre. Jeg oplevede glæde og positivitet i stedet for frygt. Så dejligt!


Det gik altså rigtigt godt begge veje og det vil jeg gerne sige dig stor tak for. Nu håber jeg min indlæring holder så jeg kan nyde flyveturene fremadrettet. Jeg har nemlig på fornemmelsen at spiralen er vendt om, så det bliver gradvist mere positivt for hver gang jeg kommer ud at flyve.
Tak for hjælpen Liat!

- Mikael, 51 år

Jeg vil bare sige tusind tak for al din hjælp med at få mig væk fra søvnløsheden. Det lykkedes!!!!!
På 6 dage har jeg kun haft én dårlig nat. Resten af tiden har jeg kunnet falde i søvn kort tid efter jeg har lagt mit hovede på puden og har tilmed kunne falde i søvn igen efter mine natlige tisseture og de gange hvor Victoria havde brug for min hjælp. Så derfor får jeg forhåbentlig ikke brug for flere sessioner med dig.
Dertil er jeg begyndt at bede aftenbøn igen og har det godt med det. Jeg er mig selv igen 🙂


Jeg vender tilbage hvis mit problem opstår igen. Din behandling er super effektiv og jeg vil klart anbefale dig til mine venner/familie hvis de skulle have nogle problemer de ikke kan få løst.

Tusind tak for al din hjælp. Nu kan jeg sove igen og det er skønt. Og det er også sådan jeg taler om tingene. Jeg kan sove. Ikke noget med “hvis” jeg kan sove. Næ nej, jeg KAN sove 🙂​

- ​Louise, 35 år.

lige en lille hilsen fra mig, jeg er stadig røgfri, siden mit besøg hos dig D 18/ 11 2011.
det vil jeg gerne sige tak for, det er dejligt, at slippe af med lasten at ryge 40-60 smøger dagligt
så TUSIND TAK
venlig hilsen

BIRTHE​

- Birthe, 52 år

Ved at udnytte sit brede faglige kendskab formår Liat at møde mig lige der hvor jeg får størst udbytte af vores samtaler. Med pen og papir sørger hun får at fastholde essensen i mine tanker, således at det også bliver tydeligere for mig selv hvad jeg mener og tænker. Med NLP-værktøjet kan hun samtidig hjælpe mig til at nyformulere min måde at se på mig selv og mit ’univers’. Det er konstruktivt og jeg kan efterfølgende gå direkte ud og bruge det i min hverdag.​

- Finn, 57 år

På blot en session med Liat (cirka 1 time) er jeg endelig blevet mine smøger kvit. Jeg har fået mere luft, en bedre lugte- og smagssans og er begyndt at løbetræne lidt igen. Tak til dig.​

​- Michael, 41 år

Jeg har igennem ca. 15 år været plaget af socialangst og har prøvet alt fra kognitiv terapi til kurser på Fobiskolen og sågar TFT i forsøget på at ’slippe af’ med min ubehagelige og begrænsende fobi/angst.


Jeg læste om hypnose på nettet og selvom det var med en vis skepsis jeg begav mig mod Humlebæk og Liat, var det med den mest fantastiske følelse, at jeg ca. 1½ time senere kørte hjemad igen! Det er nu tre uger siden, og i disse tre uger har jeg følt mig fri, glad, lettet og 500 % mig selv – mig selv som jeg ved, jeg er, og mig selv som jeg har lyst til at være!

Dette er uden sidestykke det mest effektive og nærmest magiske, der er sket for mig i denne kamp mod fobien og jeg kan selvsagt på det varmeste anbefale Liat og hendes metode!​

- Steffen, 38 år

Jeg vil bare sig tak for en virkelig god session terapi for nylig. Den var jeg meget glad for og havde hårdt brug for den.

Det er så underligt at noget kan ligge dels begravet i så lang tid og kommer op til overfladen p.g.a. en ydre omstændighed. Selvfølgelig!!!! – sådan virker sindet. Jeg er blevet meget mere rolig og det har svært ved at bekymre mig nu. Det var en god indsprøjtning du gav mit liv. Du kom rigtig godt omkring i krogene og fik mange aspekter fra problematikken med i én session. Det var virkelig en god omgang forårsrengøring. Tak.​

- Pia, 56 år

Klinikk​er i

København & Helsingør

Kroghsgade 1, 3sal. TV.
​2100 København, Danmark

Lappen 35, st.th.
3000 Helsingør.