Med få behandlinger
lærer du bl.a. at håndtere:

STRESS
JALOUSI
FOBIER
ANGST
AFHÆNGIGHED
VREDE
RYGEAFVÆNNING
VÆGTTAB
m.m.
Get Adobe Flash player

Parterapi og behandling for jalousi

Ring +45 26200701

Hypnose og NLP er effektive værktøjer til at bearbejde din jalousi så du kan blive fri for den og “blive dig selv” igen. Efter behandlingerne vil jalousien virke fjern og dit fokus vil være helt ændret. Du vil opleve at du er rolig og i harmoni og har plads til glæde og overskud i dit liv igen. Du vil blive overrasket over de resultater terapien vil give dig og de postive tanker du nu har plads til. De negative energier og den overaktive fantisi vil blive vendt til positive tanker og du vil mærke forskellen tydeligt, da du nu kan fokusere på de ting der gør dig glad og giver dig ro og tryghed. Du vil opleve du hviler i dig selv og kan være nærværende i de situationer du befinder dig i. Dit fokus vil ændre sig så du kan present i den situation du befinder dig i; Du fordyber dig i den bog du læser, nyder den film du ser, hører den samtale du har med din veninde osv. selv om din kæreste er i byen eller lign.

Jalousi kan ofte have forbindelse til din angst for at miste og på den måde er det er forsøg fra din side på at passe på dig selv. Jeg kalder det Den Positive Intention bag dine handlinger. Du prøver at gøre noget godt for dig selv ved at forhindre et tab. Du vil i terapien lære nye måder at passe på dig selv på så du kan føle dig tryg og rolig samt have overblik over situationen. Hypnose og NLP kommer i dialog med dig og dit ubevidste sind da jalousien ofte har det med at komme buldrende uden du kan styre det. Derfor er det vigtigt at komme i dialog med dit ubevidste sind, og det er her Hypnosen er effektiv. Terapien lærer dig at reagere anderledes så du kan bevare din ro og tryghed. Du vil få værktøjer til at forblive tryg i dit parforhold og med dig selv så du kan rette dit fokus mod de ting der gør dig glad og giver overskud.

Terapien vil give dig et overblik over din situation igen. Få skabt forudsigelighed og tryghed omkring din situation. Gennem NLP og Hypnose får du mange redskaber, så du skaber de bedste forudsætninger for dig selv – så alt bliver lettere.

Du slipper angsten for at miste og trangen til kontrol. Din tilgang til forskellige situationer vil nu være med selvtillid. Du kommer i kontakt med dit ægte jeg og på den måde får du genskabt et positivt selvbillede, et bedre selvværd og dermed en positiv adfærd, som vil give dig større livskvalitet.

Hypnoterapi som behandling mod jalousi er meget effektivt og virker hurtigere, end du tror. Din partner vil blive positivt overrasket over at opleve de forandringer, der sker for dig og den positive måde jeres parforhold ændrer sig på.

Du vil opleve at mistænksomheden, behovet for kontrol og de voldsomme skænderier hører fortiden til.

I stedet vil du og din partner kunne nyde, at du genfinder din indre kraft og selvtillid og dermed opnår balance og harmoni i dit liv. Du vil kunne slippe din angst.

Du vil opdage, at du får en helt anderledes og mere afslappet tilgang til forskellige situationer. Du kommer i langt højere grad til at hvile i dig selv og får overskud til at tackle udfordringer på en rolig og afbalanceret måde. Alt dette opnår du, fordi de negative energier og den løbske fantasi bliver vendt til positiv tænkning.

Terapien er enkel og resultaterne overraskende positive. Du vil opleve, at din livskvalitet forøges og at jeres parforhold styrkes.

Hvad er jalousi

Ofte tænker vi på jalousi som en enkeltstående følelse. Men jalousi er faktisk et mix af forskellige følelser. Det kan være frygten for at miste, en følelse af utilstrækkelighed/lavt selvværd, sårethed, frygt, mistillid, vrede.
Klienter beskriver ofte deres jalousi som fuldstændig irrationel og siger: “Jeg ved jo godt at han/hun aldrig ville gøre noget, men det som om jalousien intet har med virkeligheden at gøre”. Det er så sandt som det er sagt. Det er tankerne omkring jalousien der har styrke og ikke virkeligheden. Det er en god nyhed for dig som gerne vil arbejde med at blive fri for det, fordi så ligger forandringen i dig og ikke uden for dig (hos din partner). Det er dig der kan gøre noget ved det!

Jalousi består af et væld af forskellige følelser. Det kan være frygten for at miste, en følelse af utilstrækkelighed og lavt selvværd måske sårethed, vrede, frygt eller mistillid.

Jalousi er følelsen, der opstår, når du tror, du er ved at miste noget, du har eller som du synes, du har krav på. Jalousi er en meget sammensat og kompleks følelse, som er vanskelig at definere, netop fordi jalousi viser sig meget individuelt hos den enkelte. Jalousi kan være en meget pinagtig og skamfuld følelse, som ofte kommer voldsomt til udtryk og dermed er meget ubehagelig både at være part i eller blot overvære som tilskuer.

Jalousi er en følelse, som kan fylde uendelig meget i dit liv. Faktisk så meget at jalousien tager styringen over din måde at leve og omgås andre på. På den måde er følelsen af jalousi med til at skabe en selvopfyldende proces, idet din jalousi i sidste ende gør, at du mister den person, som du er bange for at miste – for eksempel din kæreste.

Årsager til jalousi kan være

· Fantasier, som ikke har hold i virkeligheden. Forestillinger baseret på ubevidste erindringer
· Lavt selvværd: Du føler konstant trang til at kontrollere og tjekke din partner
· Angsten for at miste: Du føler ikke, du kan overleve og eksistere uden din partner

Eksempler på jalousi

· Kvinden, der uden grund er jaloux på sin mand. Hun har stærkt behov for at kontrollere ham og ringer ham op mange gange om dagen for at tjekke, hvor han er og hvad han laver.
· Manden, der bliver rasende og ikke kan tåle, at kæresten taler om gamle venner eller tidligere kærester.
· Kvinden, der ikke tør lade sin kæreste tage til fest alene af frygt for, hvad han vil foretage sig under festen.
· Manden, der i daglige anfald af jalousi, er nødt til at udspionere sin kæreste og tjekke hendes e-mails, sms’er og telefonopkald.
· Kvinden, der fysisk forfølger sin mand for at holde øje med, hvor han er, hvem han er sammen med og hvad han foretager sig.

Fri for jalousi

Igennem terapien får du styrken tilbage til at ændre dine tankemønstre og blive fri for jalousi.
Du vil kunne bevare dig selv og stå ved dig selv og dine handlinger. Glæde og overskud vil give dig lyst til at nyde dit liv igen og du vil bevare din ro og tryghed.
Terapien vil lære dig at hente din selvtillid og selvværd hos dig selv så du har dit eget fundament. Udfra det sikre fundament vil du være i stand til at tage imod kærlighed fra din partner, så du er fri og uafhængig. Herfra kan du selv tage ansvaret for dit liv og være en god partner.

Hvad er årsagen?

Ofte skyldes jalousi nogle skræmmende fantasier, som intet har at gøre med virkeligheden. Men som er baseret på ubevidste erindringer fra fortiden i forbindelse med andre mennesker og som du ubevidst frygter, vil gentage sig i dit nuværende parforhold.

Jalousien kan også skyldes lavt selvværd eller at du har ladet partneren blive det vigtigste i din verden i en sådan grad, at du ville føle at dit liv var ovre hvis han/hun ikke var i det.
Hvordan kommer det til udtryk: Jalousi kan nogle gange komme til udtryk ved at personen trækker sig ind i sig selv, bliver kontrollerende eller humørsyg. Men ofte kommer det til udtryk som vrede eller endda raseri. Bagefter vil personen typisk føle anger, skyld og være frustreret over sig selv, ked af det eller irriteret over at han/hun ikke kan kontrollere sine tanker, følelser og handling.
Hvornår er det normalt og hvornår er det for meget?
Vi kan alle føle en forbigående følelse af jalousi. Men hvordan ved du om det du føler er udover normalen og du er kommet ud på et sidespor?
Måske når du konstant har mistillid til partnerens tanker og adfærd, når alt hvad partneren gør eller ikke gør virker mistænksomt for dig.
Måske når din hjerne er på overarbejde og forestiller sig alle mulige og umulige situationer mellem din partner og folk af der modsatte køn.
Eller det kan være, når du invaderer partnerens ret til et privatliv i parforholdet ved at læse deres e-mails, sms’er eller måske endda udspionerer dem for at finde ud af om der foregår noget.
Hvis du observerer dig selv gentage en sådan adfærd, så er det tid til at få noget hjælp for at blive fri fra det. Så du ikke ender med at gøre livet surt for dig selv og for mennesker omkring dig og på den måde skaber en selvopfyldende profeti: du skubber andre væk fra dig og skaber selv det tab som du frygtede.

Hvis du er meget jaloux torturerer du dit eget sind ved konstant at forestille dig smertefulde fantasier. Spørg dig selv: er det muligt at jeg forveksler mine tanker med virkeligheden?

Hypnoterapi mod jalousi

Hypnoterapi virker typisk hurtigere end du kan forestille dig. Din partner kan blive overrasket over at opleve dit nye dig og der vil ske positive forandringer i dit parforhold.
Væk er de grimme scener og den nagende mistænksomhed.
Både du og din partner vil opleve fordelene ved at du kommer i balance og kommer i kontakt med din naturlige essens, som er fyldt af selvtillid. Du kan opleve, at du vil hvile i dig selv og føle dig i ro og harmoni i alle mulige situationer, din tilgang til forskellige situationer vil være med selvtillid. De negative energier og den overaktive fantasi vil blive brugt til positive tanker og du kan blive overrasket over resultaterne. Husk, man kan ikke straffe et andet mennesker ved at blive vred og kontrollerende man straffer kun sig selv. Og selvom du måske føler at din kærlighed til din partner retfærdiggør dit behov for at kontrollere og styre partneren, så ved du inderst inde at det ikke hænger sådan sammen. Du kan lære at komme i kontakt med dit ægte dig, din essens, din kernetilstand og på den måde få genskabt et positivt selvbillede, en stærk selvtillid og dermed en positiv støttende adfærd som vil give dig større livskvalitet.

Kontakt mig på telefon +45 2620 0701 eller på mail liat@atlevelivet.dk
Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik enten i København eller Espergærde, nær Helsingør.

Klient vil gerne have sin oplevelse offentliggjort

“Det forpligter at hjælpe folk af med jalousi.”

 

Korttids terapi der varer længe!

Udtalelse fra klient:

For 14 dage siden sad jeg på en cafe, og var helt nedtrykt og ødelagt af 3 måneders intenst forfærdelig jalousi. Jeg var helt derude, hvor jeg godt kunne forstå, at folk sagde farvel som sidste udvej.

Så googlede jeg jalousi og fandt Liats hjemmeside. Jeg kontaktede Liat dagen efter og fik hurtigt min første konsultation.
Nu to uger efter har jeg været to gange hos Liat, og jeg er fuldstændigt helbredt for min jalousi. Jeg fik min totale forandring på kun to sessioner. Det er simpelthen et mirakel.
Det har kun kostet mig 2.400 kr. at blive rask. Men det som Liat har gjort ved mig, kan simpelthen ikke gøres op i penge. Det er bare så stort. Jeg har fået livet tilbage – er helt fri af min jalousi og helt fri af min tristhed (depressionslignende tristhed) – og jeg er blevet helt ubeskrivelig glad og lykkelig – og med et gåpåmod, som er meget længe siden jeg har haft.
Jeg kan simpelthen ikke takke Liat nok. Tusind, tusind tak Liat.

Den nu lykkelige.”

Ring +45 26200701

Læg gerne en besked på svareren så ringer jeg tilbage.

Få Effektiv Hjælp så du kan komme af med Jalousi:

Jalousi er forskellig fra person til person og derfor er det vigtigt du

får hjælp til din historie så du kan være med ro i dit parforhold.Læs mere

 

Hypnoterapi som lykkebooster

“Under hele forløbet føler jeg mig tryg og villig til at dele tanker, følelser og oplevelser. Her er en rolig og behagelig atmosfære, og Liat er enormt tillidvækkende og har en beroligende effekt på mig.”

Læs artiklen her

 

Vidste du?

Kan alle komme i hypnose?

Ja. Du kan højest risikere at falde i søvn! Skulle det ske, skal jeg nok vække dig igen.

 

Stress – Lær at give slip på din stress

Hypnose og NLP er særdeles gode værktøjer der gennem terapien hjælper dig til at genfinde dit overblik og få din energi tilbage. Allerede efter første session vil du have genfundet din ro og tryghed samt komme ud med øvelser, der vil støtte dig til næste session. Terapien vil lære dig at fokusere postivt, at sige til og fra i forhold til dit liv og se tingene i rette perspektiv.

Det er nemt.

Det er effektivt.

Det er hurtigt.

Læs mere