Med få behandlinger
lærer du bl.a. at håndtere:

STRESS
JALOUSI
FOBIER
ANGST
AFHÆNGIGHED
VREDE
RYGEAFVÆNNING
VÆGTTAB
m.m.
Get Adobe Flash player

Terapi for vrede med hypnose og NLP

Ring +45 26200701

Med hypnose og NLP teknikker kan vi hjælpe dig med at blive fri fra vrede. Grunden til at hypnose og NLP kan være så effektivt er, at den primære årsag til vreden ligger på et ubevidst plan. Vrede er ikke en bevidst respons – hvis den var, kunne du jo bare vælge at lade være med at blive vred.

En del mennesker lever sit liv med en indre vrede. Vrede kommer fra følelsen af at have følt sig uretfærdigt behandlet på et tidspunkt – typisk i barndommen. Man kan f.eks. have vrede mod andre personer eller sig selv. Når en begrænsende følelse ligger og ulmer på et ubevidst plan, skal der ikke så meget til at trigge den i hverdagssituationer, dvs. man kan føle sig uretfærdig behandlet af kollegaer, ægtefællen eller andre man møder i sin hverdag. Men i virkeligheden handler det ofte om, at man ubevidst selv forvrænger andres ord og adfærd eller tager det for personligt, så de matcher den indre uretfærdighedsfølelse, som man ubevidst har behov for at udtrykke. Ubevidst tager man måske andres ord for personligt for at give sig selv lov til at blive vred, fordi der er et behov for at afreagere – et behov der er opstået tidligere i ens liv.

Vrede er en meget stærk energi og det betyder, at ved at rense ud i den i terapien og få afreageret og tilgivet de mennesker fra fortiden, som man ubevidst eller bevidst føler har behandlet én uretfærdigt vil man opnå et stort energimæssigt positivt overskud.

Uanset om man har misforstået det, der skete i barndommen eller om der virkelig er sket noget uretfærdigt, handler det ikke om, at vi skal bruge vores liv og energi på at anklage andre mennesker, det kommer der ikke noget godt ud af og begrænser i længden kun os selv. Det drejer sig om den følelse, vi har skabt inde i os selv, det er den der i virkeligheden begrænser os.

Ved at rense den begrænsende følelse ud vha. hypnoterapi, kan du opleve en stærk frigørelse fra gamle, negative følelser, tanke- og adfærdsmønstre og på den måde opleve livet, dig selv og andre med større rummelighed og bruge din energi på konstruktive og tilfredsstillende ting.

Hypnoterapi hjælper dig med at blive fri fra vrede. Hypnose og NLP er så effektivt, fordi den primære årsag til vreden ligger på et ubevidst plan. Ved at rense ud i dit ubevidste ved hjælp af hypnoterapi, vil du opleve at du bliver frigjort fra gamle, negative følelser, tanke- og adfærdsmønstre og dermed opnå større energi og lyst til livet.

Kontakt mig på telefon +45 2620 0701 eller på mail liat@atlevelivet.dk
Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik enten i København eller Espergærde, nær Helsingør.

Klient vil gerne have sin oplevelse offentliggjort

“Det forpligter at hjælpe folk af med jalousi.”

 

Korttids terapi der varer længe!

Udtalelse fra klient:

For 14 dage siden sad jeg på en cafe, og var helt nedtrykt og ødelagt af 3 måneders intenst forfærdelig jalousi. Jeg var helt derude, hvor jeg godt kunne forstå, at folk sagde farvel som sidste udvej.

Så googlede jeg jalousi og fandt Liats hjemmeside. Jeg kontaktede Liat dagen efter og fik hurtigt min første konsultation.
Nu to uger efter har jeg været to gange hos Liat, og jeg er fuldstændigt helbredt for min jalousi. Jeg fik min totale forandring på kun to sessioner. Det er simpelthen et mirakel.
Det har kun kostet mig 2.400 kr. at blive rask. Men det som Liat har gjort ved mig, kan simpelthen ikke gøres op i penge. Det er bare så stort. Jeg har fået livet tilbage – er helt fri af min jalousi og helt fri af min tristhed (depressionslignende tristhed) – og jeg er blevet helt ubeskrivelig glad og lykkelig – og med et gåpåmod, som er meget længe siden jeg har haft.
Jeg kan simpelthen ikke takke Liat nok. Tusind, tusind tak Liat.

Den nu lykkelige.”

Ring +45 26200701

Læg gerne en besked på svareren så ringer jeg tilbage.

Få Effektiv Hjælp så du kan komme af med Jalousi:

Jalousi er forskellig fra person til person og derfor er det vigtigt du

får hjælp til din historie så du kan være med ro i dit parforhold.Læs mere

 

Hypnoterapi som lykkebooster

“Under hele forløbet føler jeg mig tryg og villig til at dele tanker, følelser og oplevelser. Her er en rolig og behagelig atmosfære, og Liat er enormt tillidvækkende og har en beroligende effekt på mig.”

Læs artiklen her

 

Vidste du?

Kan alle komme i hypnose?

Ja. Du kan højest risikere at falde i søvn! Skulle det ske, skal jeg nok vække dig igen.

 

Stress – Lær at give slip på din stress

Hypnose og NLP er særdeles gode værktøjer der gennem terapien hjælper dig til at genfinde dit overblik og få din energi tilbage. Allerede efter første session vil du have genfundet din ro og tryghed samt komme ud med øvelser, der vil støtte dig til næste session. Terapien vil lære dig at fokusere postivt, at sige til og fra i forhold til dit liv og se tingene i rette perspektiv.

Det er nemt.

Det er effektivt.

Det er hurtigt.

Læs mere