Med få behandlinger
lærer du bl.a. at håndtere:

STRESS
JALOUSI
FOBIER
ANGST
AFHÆNGIGHED
VREDE
RYGEAFVÆNNING
VÆGTTAB
m.m.
Get Adobe Flash player

Få hjælp til vægttab med hypnoterapi

Ring +45 26200701

Vi har rigtig gode erfaringer med hypnose til vægttab.

Det handler om at få ændret dit forhold til mad og at få bearbejdet de følelser, som du har forsøgt, bevidst eller ubevidst, at dulme med mad – hvis du har trøstespist.

Hvordan ville det føles, at føle dig i kontrol..? at mad ikke fylder så meget i dine tanker..? at blive den størrelse og have den vægt, du drømmer om?! Hypnose til vægttab kan hjælpe dig med dette.

Mange klienter fortæller os, at de ikke har nogen rygrad eller viljestyrke, når det kommer til mad.  Du kan have været på utallige slankekure og måske tabt dig og taget det hele på igen. Men det handler ikke om viljestyrke! Viljestyrken findes på et bevidst plan og følelser på et ubevidst plan. Hypnose er netop det redskab, som kan hjælpe dig med at bearbejde de følelser, du har ‘spist på’ samt gøre vægttabet så attraktivt på et ubevidst plan, at det er mere vigtigt end korttidsnydelsen du har følt ved at spise for meget eller for usundt.

Glem alt om kure, opnå vægttab og bevar det på den sundeste måde.

Typisk er der brug for 3-4 hypnose / NLP behandlinger. En hypnose / NLP behandling til vægttab varer ca 1½ time og koster 1200,-

Kontakt mig på telefon +45 2620 0701 eller på mail liat@atlevelivet.dk
Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik enten i København eller Espergærde, nær Helsingør.

Klient vil gerne have sin oplevelse offentliggjort

“Det forpligter at hjælpe folk af med jalousi.”

 

Korttids terapi der varer længe!

Udtalelse fra klient:

For 14 dage siden sad jeg på en cafe, og var helt nedtrykt og ødelagt af 3 måneders intenst forfærdelig jalousi. Jeg var helt derude, hvor jeg godt kunne forstå, at folk sagde farvel som sidste udvej.

Så googlede jeg jalousi og fandt Liats hjemmeside. Jeg kontaktede Liat dagen efter og fik hurtigt min første konsultation.
Nu to uger efter har jeg været to gange hos Liat, og jeg er fuldstændigt helbredt for min jalousi. Jeg fik min totale forandring på kun to sessioner. Det er simpelthen et mirakel.
Det har kun kostet mig 2.400 kr. at blive rask. Men det som Liat har gjort ved mig, kan simpelthen ikke gøres op i penge. Det er bare så stort. Jeg har fået livet tilbage – er helt fri af min jalousi og helt fri af min tristhed (depressionslignende tristhed) – og jeg er blevet helt ubeskrivelig glad og lykkelig – og med et gåpåmod, som er meget længe siden jeg har haft.
Jeg kan simpelthen ikke takke Liat nok. Tusind, tusind tak Liat.

Den nu lykkelige.”

Ring +45 26200701

Læg gerne en besked på svareren så ringer jeg tilbage.

Få Effektiv Hjælp så du kan komme af med Jalousi:

Jalousi er forskellig fra person til person og derfor er det vigtigt du

får hjælp til din historie så du kan være med ro i dit parforhold.Læs mere

 

Hypnoterapi som lykkebooster

“Under hele forløbet føler jeg mig tryg og villig til at dele tanker, følelser og oplevelser. Her er en rolig og behagelig atmosfære, og Liat er enormt tillidvækkende og har en beroligende effekt på mig.”

Læs artiklen her

 

Vidste du?

Kan alle komme i hypnose?

Ja. Du kan højest risikere at falde i søvn! Skulle det ske, skal jeg nok vække dig igen.

 

Stress – Lær at give slip på din stress

Hypnose og NLP er særdeles gode værktøjer der gennem terapien hjælper dig til at genfinde dit overblik og få din energi tilbage. Allerede efter første session vil du have genfundet din ro og tryghed samt komme ud med øvelser, der vil støtte dig til næste session. Terapien vil lære dig at fokusere postivt, at sige til og fra i forhold til dit liv og se tingene i rette perspektiv.

Det er nemt.

Det er effektivt.

Det er hurtigt.

Læs mere