Med få behandlinger
lærer du bl.a. at håndtere:

STRESS
JALOUSI
FOBIER
ANGST
AFHÆNGIGHED
VREDE
RYGEAFVÆNNING
VÆGTTAB
m.m.
Get Adobe Flash player

Hjælp til eksamensangst

Ring +45 26200701

Gå op til eksamen og bevar dit overblik så du kan bruge den viden du har indlært.
Med Hypnose og NLP teknikken kan du opnå at komme til eksamen på bedst mulig måde
med ro og energi.

Giv dig selv lov til at yde den bedste præstation ved at lægge de mønstre og vaner du har haft indtil væk nu og lære dig selv nye.

Hvad kendetegner eksamensangst?
Det kan være du har forberedt dig rigtigt grundigt og alligevel oplever du at “gå i sort” når du står til eksamen eller skal tale foran mange mennesker. Nogen beskriver det som om de glemmer alt de har lært og andre at de intet kan overskue og ikke kan få ordene frem.

Hvad er eksamensangst?
Eksamensangst kan sammelignes med ren angst dsv. du kan føle det som om du er i gang med at overleve. Det kendetegnes ofte med kropslige reaktioner som sved, høj puls, nedsat syn og hørelse.
Din hjerne tror den er i fare og koncentrerer derfor al sin energi på overlevelsen og at komme væk fra den fare du måtte befinde dig i. Din hjerne har koblet eksamen sammen med faren og det du vil opnå i terapien er en form for afkobling.

Med hypnose og NLP vil du komme i dialog med dit ubevidste sind og ændre din overbevisning om at der kan være farligt at gå til eksamen og tværtimod begynde at nyde at anvende din viden når du kan bevare dit overblik og være den bedste udgave af dig selv.

Book en tid og skab gode resultater for dig selv.

Kontakt mig for at få en tid så du kan opnå det du gerne vil.

Liat Meyhoff
Terapeut

26200701

Klient vil gerne have sin oplevelse offentliggjort

“Det forpligter at hjælpe folk af med jalousi.”

 

Korttids terapi der varer længe!

Udtalelse fra klient:

For 14 dage siden sad jeg på en cafe, og var helt nedtrykt og ødelagt af 3 måneders intenst forfærdelig jalousi. Jeg var helt derude, hvor jeg godt kunne forstå, at folk sagde farvel som sidste udvej.

Så googlede jeg jalousi og fandt Liats hjemmeside. Jeg kontaktede Liat dagen efter og fik hurtigt min første konsultation.
Nu to uger efter har jeg været to gange hos Liat, og jeg er fuldstændigt helbredt for min jalousi. Jeg fik min totale forandring på kun to sessioner. Det er simpelthen et mirakel.
Det har kun kostet mig 2.400 kr. at blive rask. Men det som Liat har gjort ved mig, kan simpelthen ikke gøres op i penge. Det er bare så stort. Jeg har fået livet tilbage – er helt fri af min jalousi og helt fri af min tristhed (depressionslignende tristhed) – og jeg er blevet helt ubeskrivelig glad og lykkelig – og med et gåpåmod, som er meget længe siden jeg har haft.
Jeg kan simpelthen ikke takke Liat nok. Tusind, tusind tak Liat.

Den nu lykkelige.”

Ring +45 26200701

Læg gerne en besked på svareren så ringer jeg tilbage.

Få Effektiv Hjælp så du kan komme af med Jalousi:

Jalousi er forskellig fra person til person og derfor er det vigtigt du

får hjælp til din historie så du kan være med ro i dit parforhold.Læs mere

 

Hypnoterapi som lykkebooster

“Under hele forløbet føler jeg mig tryg og villig til at dele tanker, følelser og oplevelser. Her er en rolig og behagelig atmosfære, og Liat er enormt tillidvækkende og har en beroligende effekt på mig.”

Læs artiklen her

 

Vidste du?

Kan alle komme i hypnose?

Ja. Du kan højest risikere at falde i søvn! Skulle det ske, skal jeg nok vække dig igen.

 

Stress – Lær at give slip på din stress

Hypnose og NLP er særdeles gode værktøjer der gennem terapien hjælper dig til at genfinde dit overblik og få din energi tilbage. Allerede efter første session vil du have genfundet din ro og tryghed samt komme ud med øvelser, der vil støtte dig til næste session. Terapien vil lære dig at fokusere postivt, at sige til og fra i forhold til dit liv og se tingene i rette perspektiv.

Det er nemt.

Det er effektivt.

Det er hurtigt.

Læs mere