Med få behandlinger
lærer du bl.a. at håndtere:

STRESS
JALOUSI
FOBIER
ANGST
AFHÆNGIGHED
VREDE
RYGEAFVÆNNING
VÆGTTAB
m.m.
Get Adobe Flash player

Hypnose mod søvnproblemer

Ring +45 26200701

Sovepiller er en dårlig løsning på søvnproblemer
Nu kan du falde i søvn uden søvnproblemer, så du slipper for søvnunderskud, søvnforstyrrelser, indre uro, depression, irritation, manglende overskud, søvnløshed, søvnapnø, uoplagthed, stress – Søvnproblemer skaber mange andre problemer. Hypnose og NLP, afspænding og mentaltræning virker bedre end sovepiller og får dig til at falde i søvn, så du sover roligt hele natten.

Hypnose og søvnproblemer
Har man problemer med at sove, kan det skyldes, at man er anspændt om aftenen, når man går i seng. Det kan derfor være til stor nytte for de fleste mennesker at lære teknikker til afslapning, der hjælper til at opnå en fysisk og psykisk afslappelse, inden man lægger sig til at sove. Hypnose er en naturlig mental tilstand – en tilstand af trance man sættes i. Bevidsthedstilstanden ligger mellem vågen og søvn, hvorved man bliver i stand til at abstrahere fra stress og det hvileløse. Anspændtheden mindskes, tankerne vendes til noget positivt og der opnås en følelse af indre ro – og man hjælpes herigennem til en bedre søvn.

Søvnproblemer
Vi kender næsten alle sammen til det at sove dårligt. Men hvis man spørger folk, hvad de egentlig mener med ‘dårlig søvn’, dækker det over vidt forskellige ting. Med det at sove dårligt kan være mange forskellige ting og af forskellige årsager. Nogle gange har vi bare brug for at sove mere eller mindre end andre. Derfor kan søvnproblemer deles op i flere forskellige hovedgrupper

Når man ikke kan sove – insomni
Det grundlæggende problem er at – man kan ikke sove. Måske kan ikke falde i søvn. Måske vågner man tidligt eller måske vågner man mange gange i løbet af natten. Mange gange har man en fornemmelse af at sove dårligt uden nødvendigvis at have brug for at sove i løbet af dagen.

Når man sover for meget – hypersomni
Det grundlæggende problem er at – man sover for meget. Man sover hele natten, men er stadig ikke udhvilet om morgenen og har nemt ved at falde i søvn om dagen. Der findes også sjældnere søvnforstyrrelser som ikke er nævnt her..

Hvor mange har søvnproblemer?
Mange af os har oplevet nætter med ringe søvn. Men nogle har søvnproblemer hver nat og det kan selvfølgelig mærkes om dagen såsom manglende ydeevne. Undersøgelser verden over anslår at 10 til 15 procent lider af langvarige og alvorlige søvnlidelser. Det kan varierer alt afhængig af alder og køn. 5 til 10 procent lider af insomni. 3 til 5 procent lider af svær hypersomni. Ældre mennesker klager mere over dårlig søvn. Kvinder har ofte flere søvnproblemer end mænd. Men noget kunne tyder på at mænd har lige så mange søvnproblemer men at de bare ikke er så gode til at indrømme det.

Hvad skaber søvnproblemer?
Årsager til insomni, det at man ikke kan sove kan være mange. Men varer de mere end 2 til 4 uger kaldes det langvarig eller kronisk insomni. Akut insomni skyldes oftest stress, det kan være, fordi man skal til eksamen, eller fordi man er bekymret over sit liv. Stress er ofte årsagen til akut insomni måske fordi man skal til eksamen eller måske bekymrer sig over livet, men sorg- og krisereaktioner kan også give akut søvnløshed. Kronisk insomni kan have flere årsager.

Psykiske lidelser og sygdom . Depression er en almindelig årsag til søvnproblemer så der er specielt vigtigt at blive undersøgt for dette. Kløe, hjertesygdomme, smerter og natlig toiletbesøg kan også forstyrre søvnen. Koffein og medicin. En del medikamenter giver søvnproblemer, og lægen bør vurdere, om patienten kan skifte præparat, eventuelt ændre tidspunkt for medicineringen. Kaffe indeholder et stof (koffein), som er et aktiverende middel. Nogle medikamenter kan give søvnproblemer – ligesom kaffe, te og cola Så har du søvnproblemer bør du nok undgå disse efter klokken 17.

Årsager til hypersomni
Trangen til at sove i løbet af dagen og unormal træthed kan skyldes flere sygdomme hjertesygdomme, lungesygdomme, blodmangel og kræft som nogle af de vigtigste. Unormal lyst til at sove kan også skyldes psykisk sygdom. Mange små pauser i vejrtrækningen giver forstyrrelser i nattesøvnen ” søvnapnøe” og er årsagen til trætheden om natten. Uimodståelig trang til pludselig at sove kaldes narkolepsi og er en sygdom. Folk falder i søvn midt i en aktivitet eller samtale og kendes også på man falder sammen fordi muskel kraften helt forsvinder et øjeblik. Forstyrrelser i døgnrytmen kan både give insomni og hypersomni. Og noget tyder på at folk med søvnproblemer ofte også har et døgnrytmeproblem. Som er meget almindeligt hos ældre, der let vågner meget tidligt om morgenen. Teenagere kan lide af døgnrytmeforstyrrelser. De kan have store problemer med at falde i søvn før sent om natten og har så svært ved at komme op om morgenen.

Kontakt mig på telefon +45 2620 0701 eller på mail liat@atlevelivet.dk
Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik enten i København eller Espergærde, nær Helsingør.

Klient vil gerne have sin oplevelse offentliggjort

“Det forpligter at hjælpe folk af med jalousi.”

 

Korttids terapi der varer længe!

Udtalelse fra klient:

For 14 dage siden sad jeg på en cafe, og var helt nedtrykt og ødelagt af 3 måneders intenst forfærdelig jalousi. Jeg var helt derude, hvor jeg godt kunne forstå, at folk sagde farvel som sidste udvej.

Så googlede jeg jalousi og fandt Liats hjemmeside. Jeg kontaktede Liat dagen efter og fik hurtigt min første konsultation.
Nu to uger efter har jeg været to gange hos Liat, og jeg er fuldstændigt helbredt for min jalousi. Jeg fik min totale forandring på kun to sessioner. Det er simpelthen et mirakel.
Det har kun kostet mig 2.400 kr. at blive rask. Men det som Liat har gjort ved mig, kan simpelthen ikke gøres op i penge. Det er bare så stort. Jeg har fået livet tilbage – er helt fri af min jalousi og helt fri af min tristhed (depressionslignende tristhed) – og jeg er blevet helt ubeskrivelig glad og lykkelig – og med et gåpåmod, som er meget længe siden jeg har haft.
Jeg kan simpelthen ikke takke Liat nok. Tusind, tusind tak Liat.

Den nu lykkelige.”

Ring +45 26200701

Læg gerne en besked på svareren så ringer jeg tilbage.

Få Effektiv Hjælp så du kan komme af med Jalousi:

Jalousi er forskellig fra person til person og derfor er det vigtigt du

får hjælp til din historie så du kan være med ro i dit parforhold.Læs mere

 

Hypnoterapi som lykkebooster

“Under hele forløbet føler jeg mig tryg og villig til at dele tanker, følelser og oplevelser. Her er en rolig og behagelig atmosfære, og Liat er enormt tillidvækkende og har en beroligende effekt på mig.”

Læs artiklen her

 

Vidste du?

Kan alle komme i hypnose?

Ja. Du kan højest risikere at falde i søvn! Skulle det ske, skal jeg nok vække dig igen.

 

Stress – Lær at give slip på din stress

Hypnose og NLP er særdeles gode værktøjer der gennem terapien hjælper dig til at genfinde dit overblik og få din energi tilbage. Allerede efter første session vil du have genfundet din ro og tryghed samt komme ud med øvelser, der vil støtte dig til næste session. Terapien vil lære dig at fokusere postivt, at sige til og fra i forhold til dit liv og se tingene i rette perspektiv.

Det er nemt.

Det er effektivt.

Det er hurtigt.

Læs mere