Med få behandlinger
lærer du bl.a. at håndtere:

STRESS
JALOUSI
FOBIER
ANGST
AFHÆNGIGHED
VREDE
RYGEAFVÆNNING
VÆGTTAB
m.m.
Get Adobe Flash player

Bekæmp angst med hypnose og NLP

Ring +45 26200701

Vi arbejder med en kombination af hypnose og NLP som effektivt hjælper både dit bevidste og ubevidste sind med at blive fri fra din angst. Terapien bevirker, at du selv kan styre dine følelser og føler dig mere rolig og tryg. Dermed bliver du i stand til at nyde livet og får mere selvtillid og succes i dit liv.

Grunden til at vi har så god succes med at hjælpe vores klienter med at blive fri fra angst er, at vi anvender både Avanceret Hypnose og NLP og på den måde kan hjælpe både dit bevidste sind og dit ubevidste sind med at skabe nye forståelser.

Mange klienter fortæller os, at de ikke kan forstå bevidst, at de bliver angste, da der ikke er nogen fare på færde i de situationer, hvor de oplever angst eller angst anfald. Andre fortæller f.eks, at de ikke kan lide at være i fokus eller er bange for at dumme sig.

Angst kan have flere former da det kan vise sig som angsten for at miste, angst anfald, angst for døden, angst for smerter eller sygdomme der kan komme tilbage, eksamens angst, angsten for at flyve og endda angsten for angsten mm.

Men uanset, så kan hypnose terapi og NLP være rigtig gode redskaber til at skabe en forandring, da vi med hypnose teknikkerne kan finde frem til årsagen eller de ubevidste overbevisninger, som har skabt angsten. Dermed kan vi ændre overbevisningerne eller ændre din forståelse af de begivenheder som har præget dig før.
Vi kan ikke ændre vores fortid, men vi kan ændre hvordan vi tænker og hvad vi føler omkring den.

Det er dog ikke altid nødvendigt at finde frem til den begivenhed som har sået spiren til angsten, for nogle mennesker er det nok at ændre deres forestillinger om fremtiden netop vha hypnose og NLP.

Kontakt mig på telefon +45 2620 0701 eller på mail liat@atlevelivet.dk
Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik enten i København eller Espergærde, nær Helsingør.

Klient vil gerne have sin oplevelse offentliggjort

“Det forpligter at hjælpe folk af med jalousi.”

 

Korttids terapi der varer længe!

Udtalelse fra klient:

For 14 dage siden sad jeg på en cafe, og var helt nedtrykt og ødelagt af 3 måneders intenst forfærdelig jalousi. Jeg var helt derude, hvor jeg godt kunne forstå, at folk sagde farvel som sidste udvej.

Så googlede jeg jalousi og fandt Liats hjemmeside. Jeg kontaktede Liat dagen efter og fik hurtigt min første konsultation.
Nu to uger efter har jeg været to gange hos Liat, og jeg er fuldstændigt helbredt for min jalousi. Jeg fik min totale forandring på kun to sessioner. Det er simpelthen et mirakel.
Det har kun kostet mig 2.400 kr. at blive rask. Men det som Liat har gjort ved mig, kan simpelthen ikke gøres op i penge. Det er bare så stort. Jeg har fået livet tilbage – er helt fri af min jalousi og helt fri af min tristhed (depressionslignende tristhed) – og jeg er blevet helt ubeskrivelig glad og lykkelig – og med et gåpåmod, som er meget længe siden jeg har haft.
Jeg kan simpelthen ikke takke Liat nok. Tusind, tusind tak Liat.

Den nu lykkelige.”

Ring +45 26200701

Læg gerne en besked på svareren så ringer jeg tilbage.

Få Effektiv Hjælp så du kan komme af med Jalousi:

Jalousi er forskellig fra person til person og derfor er det vigtigt du

får hjælp til din historie så du kan være med ro i dit parforhold.Læs mere

 

Hypnoterapi som lykkebooster

“Under hele forløbet føler jeg mig tryg og villig til at dele tanker, følelser og oplevelser. Her er en rolig og behagelig atmosfære, og Liat er enormt tillidvækkende og har en beroligende effekt på mig.”

Læs artiklen her

 

Vidste du?

Kan alle komme i hypnose?

Ja. Du kan højest risikere at falde i søvn! Skulle det ske, skal jeg nok vække dig igen.

 

Stress – Lær at give slip på din stress

Hypnose og NLP er særdeles gode værktøjer der gennem terapien hjælper dig til at genfinde dit overblik og få din energi tilbage. Allerede efter første session vil du have genfundet din ro og tryghed samt komme ud med øvelser, der vil støtte dig til næste session. Terapien vil lære dig at fokusere postivt, at sige til og fra i forhold til dit liv og se tingene i rette perspektiv.

Det er nemt.

Det er effektivt.

Det er hurtigt.

Læs mere