Med få behandlinger
lærer du bl.a. at håndtere:

STRESS
JALOUSI
FOBIER
ANGST
AFHÆNGIGHED
VREDE
RYGEAFVÆNNING
VÆGTTAB
m.m.
Get Adobe Flash player

Behandling for Stress – Lær at give slip på din stress med hypnose og terapi

Ring +45 26200701

Hypnose og NLP er særdeles gode værktøjer der gennem terapien hjælper dig til at genfinde dit overblik og få din energi tilbage. Allerede efter første session vil du have genfundet din ro og tryghed samt komme ud med øvelser, der vil støtte dig til næste session. Terapien vil lære dig at fokusere postivt, at sige til og fra i forhold til dit liv og se tingene i rette perspektiv.

Pas på dig selv og få ændret de mønstre der ligger til grund for din stress via NLP og Hypnose. Du vil mærke overskudet komme tilbage i dit liv helt tydligt og du vil kunne handle og fortage gode valg for dig med ro og tryghed.

Der ligger en Positiv Intention bag alle de handlinger du foretager dig. Stressen kan være en vej til at du lærer at passe på dig selv endnu bedre. Gennem NLP og Hypnose vil du lære at mærke din krops signaler i tide og tage hånd om dig selv og få ændret de mønstre der ligger til grund for din stress.
Du vil genvinde oveblikket over dit liv og mærke energien komme tilbage, så der er plads til din glæde igen.
Få fat i de værdier der er vigtige for dig i dit liv hvor du er nu.

Terapien hjælper dig med at ændre de overbevisninger, som giver dig stress. Terapien lærer dig at slappe af, sige fra, tænke positive tanker og at se ting i det rette perspektiv. Du genvinder dit overskud og bliver i stand til at danne dig et overblik over dit liv. Samtidig vil du være i stand til at handle positivt med ro og tryghed.

Terapien vil give dig et overblik over din situation igen. Få skabt forudsigelighed og tryghed omkring din situation. Gennem NLP og Hypnose får du mange redskaber, så du skaber de bedste forudsætninger for dig selv – så alt bliver lettere.

I terapien får du arbejdet aktivt med dig selv og får sat ord på din situation så du aflaster dig selv og får den opbakning du har brug for. Vi vil sammen få drejet dig i den rigtige retning så du ved at tingene går den rigtige vej, så du sørger for din egen trivsel og glæde.

De fleste af de ting vi bekymrer os om går ikke i opfyldelse alligevel.

Så måske er det på tide, at du lærer at bruge din energi på en mere konstruktiv måde

Stress kan være meget destruktivt. Hvis du føler dig stresset påvirker det sikkert dit angst niveau, dine præstationer, din måde at forholde dig til andre på, din energi, dit kærlighedsliv, dit fokus – din livskvalitet generelt.

Hypnose tilstanden i sig selv er utroligt afstressende. Men vi kan gøre mere for dig end det!
Men hvad er stress egentlig? Stress er jo subjektivt. En situation kan være meget stressende for én person og sjov og spændende for en anden.

Måske handler det om at blive bedre til at sige ‘nej’ og ikke lade dig manipulere af mennesker, som gerne vil bestemme over din adfærd.

Måske drejer det sig om, at du er kommet i en situation, som ubevidst minder dig om noget ubehageligt fra din fortid. (hvis du havde en kritisk forældre minder din nye chef dig måske om denne)

Måske har du ikke lyttet til din krops signaler.

Kroppen vil automatisk forsøge at beskytte dig imod, det du opfatter som en fare. Stress hormoner sendes direkte ind i blodet, dette skaber en ‘kæmp/flygt’ reaktion, så du har mulighed for at overlever. Dette var meget anvendeligt i stenalderen, hvis vi mødte et farligt dyr. Men det skete ikke så tit, så det var ikke skadeligt for os at blive stressede. Problemet er, at idag oplever vi kæmp/flygt reaktionen alt for tit! Vi glemmer at slappe af, vi glemmer at få sundt afløb for stress, vi stresser over køen i supermarkedet, over det vi mener vi skal præstere, at vi ikke nåede toget, at partneren ikke gør rent efter sig, trafikken osv. Livet farer afsted!

Hvorfor ikke give slip på stressen, ændre de overbevisninger, som giver dig stress, lære at slappe af, tænke bedre tanker, se tingene i det rette perspektiv? Hypnose og NLP terapi kan være vejen frem for dig.

Kontakt mig på telefon +45 2620 0701 eller på mail liat@atlevelivet.dk

Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik enten i København eller Espergærde, nær Helsingør.

Klient vil gerne have sin oplevelse offentliggjort

“Det forpligter at hjælpe folk af med jalousi.”

 

Korttids terapi der varer længe!

Udtalelse fra klient:

For 14 dage siden sad jeg på en cafe, og var helt nedtrykt og ødelagt af 3 måneders intenst forfærdelig jalousi. Jeg var helt derude, hvor jeg godt kunne forstå, at folk sagde farvel som sidste udvej.

Så googlede jeg jalousi og fandt Liats hjemmeside. Jeg kontaktede Liat dagen efter og fik hurtigt min første konsultation.
Nu to uger efter har jeg været to gange hos Liat, og jeg er fuldstændigt helbredt for min jalousi. Jeg fik min totale forandring på kun to sessioner. Det er simpelthen et mirakel.
Det har kun kostet mig 2.400 kr. at blive rask. Men det som Liat har gjort ved mig, kan simpelthen ikke gøres op i penge. Det er bare så stort. Jeg har fået livet tilbage – er helt fri af min jalousi og helt fri af min tristhed (depressionslignende tristhed) – og jeg er blevet helt ubeskrivelig glad og lykkelig – og med et gåpåmod, som er meget længe siden jeg har haft.
Jeg kan simpelthen ikke takke Liat nok. Tusind, tusind tak Liat.

Den nu lykkelige.”

Ring +45 26200701

Læg gerne en besked på svareren så ringer jeg tilbage.

Få Effektiv Hjælp så du kan komme af med Jalousi:

Jalousi er forskellig fra person til person og derfor er det vigtigt du

får hjælp til din historie så du kan være med ro i dit parforhold.Læs mere

 

Hypnoterapi som lykkebooster

“Under hele forløbet føler jeg mig tryg og villig til at dele tanker, følelser og oplevelser. Her er en rolig og behagelig atmosfære, og Liat er enormt tillidvækkende og har en beroligende effekt på mig.”

Læs artiklen her

 

Vidste du?

Kan alle komme i hypnose?

Ja. Du kan højest risikere at falde i søvn! Skulle det ske, skal jeg nok vække dig igen.

 

Stress – Lær at give slip på din stress

Hypnose og NLP er særdeles gode værktøjer der gennem terapien hjælper dig til at genfinde dit overblik og få din energi tilbage. Allerede efter første session vil du have genfundet din ro og tryghed samt komme ud med øvelser, der vil støtte dig til næste session. Terapien vil lære dig at fokusere postivt, at sige til og fra i forhold til dit liv og se tingene i rette perspektiv.

Det er nemt.

Det er effektivt.

Det er hurtigt.

Læs mere