Med få behandlinger
lærer du bl.a. at håndtere:

STRESS
JALOUSI
FOBIER
ANGST
AFHÆNGIGHED
VREDE
RYGEAFVÆNNING
VÆGTTAB
m.m.
Get Adobe Flash player

Rygeafvænning med hypnose og NLP

Ring +45 26200701

Vi anvender en kombination af hypnose og NLP til at blive og forblive en glad og sund ikke-ryger.

Grunden til at vi har så god succes med at hjælpe vores klienter til at blive ikke-rygere er, at vi anvender både Avanceret Hypnose og NLP, og på den måde kan hjælpe både dit bevidste sind og dit ubevidste sind med at skabe nye forståelser.

Vi kan hjælpe dig med at ændre gamle begrænsende overbevisninger, som f.eks. at ‘cigaretter hjælper mig med at slappe af’, ‘rygere har det sjovere’, ‘jeg har brug for at holde pauser og cigaretterne er min undskyldning’. Disse ‘forklaringer’ er bare undskyldninger, som hjernen har fundet på, for at forklare, hvorfor du dog vil foretage dig noget, som er så skadeligt for dig.

Det er muligt at du læser dette og er helt uenig, men dette er så netop pga. overbevisningernes natur..de bliver vores ‘virkelighed’ og vi tror på dem og det kan føles provokerende, hvis andre mennesker fortæller os, at de overbevisninger, vi har haft så længe faktisk ikke har noget med virkeligheden at gøre.

I virkeligheden handler det om at vores ubevidste sind har en meget meget vigtig opgave og det er, at sørge for at vi føler os trygge – at vi har et vist niveau af sikkerhed inden i.
Forestil dig, at det ubevidste sind er som matroserne på et skib og det beviste sind er som kaptajnen.
Hvis ‘sikkerheds niveauet’ daler i maskinrummet, så vil matroserne spørge kaptajnen, hvad der foregår ude på havet. Kaptajnen har en kikkert og et kompas og vil forsøge at give matroserne en forklaring. Matroserne tror på den forklaring, men det betyder ikke, at det er sandheden.

Sandheden er at de fleste mennesker starter med at ryge som teenagere. Dengang kunne vi alle føle os lidt kejtede og usikre. Sikkerheds niveauet kunne nemt dale. Vores kaptajn (som jo også kun havde en teenagers viden dengang) skannede omgivelserne og så måske at de ældre teenagere, de seje eller folk i reklamerne røg. Kaptajnen gav beskeden videre til matroserne” hvis jeg ryger, så bliver jeg også selvsikker”. Personen røg og var nu en del af gruppen, både den i de nære omgivelser, men også de ‘smarte’ i reklamerne og på film. Dette fik ‘sikkerhedsniveauet’ op og både kaptajnen og matroserne troede at det var cigaretterne som gjorde det. Men det som gjorde personen tryg, var at han eller hun nu følte sig som en accepteret del af en gruppe. Dette har det bevidste sind bare glemt og har derfor måtte finde på undskyldninger, som kan forklare den destruktive adfærd, som det er at ryge.

For at du kan stoppe med at ryge vha hypnose, er det meget vigtigt, at du har lyst til at stoppe i modsætning til at føle, at du bør stoppe. Vi kan ikke få dig til at gøre noget du ikke ønsker, men hvis du har besluttet dig kan vi hjælpe dig med at bryde vanen og blive fri fra afhængighed.

I nogle tilfælde ryger folk, for at undertrykke ubearbejdede følelser, hvis dette er tilfældet bør disser følelser bearbejdes først. Dette kan vi også hjælpe dig med.

Bliv og forbliv en glad og sund ikke-ryger.

Jeg har rigtigt gode erfaringer med at anvende hypnoterapi til rygestop. Hypnose og NLP er meget effektfulde værktøjer til rygestop, idet de hjælper både det bevidste og ubevidste sind.

Det tager en time for dig at blive ikke-ryger og du vil efterfølgende være helt fri for tanker og trang til nikotin. Det er en nem og effektiv metode for dit til at blive røgfri.

Til Virksomheder

Vi holder med stor succes rygestop-kurser for firmaer og deres ansatte.  Vi har dels rene firmakurser, dels forløb for firmaer; deres ansatte og eventuelle familiemedlemmer.

Vi har blandt andet arbejdet sammen med tøjfirmaet Saint Tropez, som har sendt mange medarbejdere og familiemedlemmer på rygestop-kursus – og der er 100% succes.`Det er fradragsberettiget og kan trækkes fra i skat.

Kontakt mig på telefon +45 2620 0701 eller på mail liat@atlevelivet.dk
Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik enten i København eller Espergærde, nær Helsingør.

Rygestop betales forud på konto:

Registreringsnummer 1329                     Konto 8973287037 – Husk dit navn på overførslen.

Beløb  2200 kr.

Tid  1-1/2 time.

Klient vil gerne have sin oplevelse offentliggjort

“Det forpligter at hjælpe folk af med jalousi.”

 

Korttids terapi der varer længe!

Udtalelse fra klient:

For 14 dage siden sad jeg på en cafe, og var helt nedtrykt og ødelagt af 3 måneders intenst forfærdelig jalousi. Jeg var helt derude, hvor jeg godt kunne forstå, at folk sagde farvel som sidste udvej.

Så googlede jeg jalousi og fandt Liats hjemmeside. Jeg kontaktede Liat dagen efter og fik hurtigt min første konsultation.
Nu to uger efter har jeg været to gange hos Liat, og jeg er fuldstændigt helbredt for min jalousi. Jeg fik min totale forandring på kun to sessioner. Det er simpelthen et mirakel.
Det har kun kostet mig 2.400 kr. at blive rask. Men det som Liat har gjort ved mig, kan simpelthen ikke gøres op i penge. Det er bare så stort. Jeg har fået livet tilbage – er helt fri af min jalousi og helt fri af min tristhed (depressionslignende tristhed) – og jeg er blevet helt ubeskrivelig glad og lykkelig – og med et gåpåmod, som er meget længe siden jeg har haft.
Jeg kan simpelthen ikke takke Liat nok. Tusind, tusind tak Liat.

Den nu lykkelige.”

Ring +45 26200701

Læg gerne en besked på svareren så ringer jeg tilbage.

Få Effektiv Hjælp så du kan komme af med Jalousi:

Jalousi er forskellig fra person til person og derfor er det vigtigt du

får hjælp til din historie så du kan være med ro i dit parforhold.Læs mere

 

Hypnoterapi som lykkebooster

“Under hele forløbet føler jeg mig tryg og villig til at dele tanker, følelser og oplevelser. Her er en rolig og behagelig atmosfære, og Liat er enormt tillidvækkende og har en beroligende effekt på mig.”

Læs artiklen her

 

Vidste du?

Kan alle komme i hypnose?

Ja. Du kan højest risikere at falde i søvn! Skulle det ske, skal jeg nok vække dig igen.

 

Stress – Lær at give slip på din stress

Hypnose og NLP er særdeles gode værktøjer der gennem terapien hjælper dig til at genfinde dit overblik og få din energi tilbage. Allerede efter første session vil du have genfundet din ro og tryghed samt komme ud med øvelser, der vil støtte dig til næste session. Terapien vil lære dig at fokusere postivt, at sige til og fra i forhold til dit liv og se tingene i rette perspektiv.

Det er nemt.

Det er effektivt.

Det er hurtigt.

Læs mere