Med få behandlinger
lærer du bl.a. at håndtere:

STRESS
JALOUSI
FOBIER
ANGST
AFHÆNGIGHED
VREDE
RYGEAFVÆNNING
VÆGTTAB
m.m.
Get Adobe Flash player

Hvad er NLP?

Her på siden finder du mere information om, hvad NLP er og hvordan det kan bruges.

 

Hvem kan have glæde af NLP?
Alle, der har lyst til at vokse personligt. Alle, der har lyst til at opleve sig selv, omgivelserne og livet på en mere rummelig og positiv måde. Fri for begrænsende følelser og med større livskvalitet.

Hvorfor bruge NLP?
NLP er en blid, naturlig og effektiv form for psykologisk terapi, som gør at din personlige udvikling foregår i et tempo og på en måde som passer til dig.

Hvordan virker det?
NLP handler om, at vi alle sammen opfatter virkeligheden forskelligt. Det vil sige, at det snarere er vores opfattelse af virkeligheden, der har betydning for, hvordan vi fungerer end virkeligheden selv.

Et eksempel er edderkoppefobien: Efter jeg har hjulpet et menneske af med fobien, så er edderkoppen, der jo stadig – den har ikke ændret sig. Men det har til gengæld personens opfattelse af edderkoppen og det gør hele forskellen.

Ved hjælp af blide og effektive NLP værktøjer kan vi justere vores tankemønstre; måde at opfatte virkeligheden omkring os på og dermed kan vi udnytte vores fulde potentiale. Der frigives energi til at opleve verden mere positivt og med større rummelighed, så vi opnår større livsglæde og livskvalitet.

Ser du muligheder eller begrænsninger?
I løbet af vores opvækst og liv skaber vi en masse overbevisninger, værdier og erfaringer.

[EXPAND Læs mere]

Som tiden går kan disse oplevelser og erfaringer blive til en overbevisning, som ikke længere støtter os selv eller vores omgivelser. I stedet fungerer den som en blokering eller begrænsning, der bremser os i vores liv. Symptomerne kan være nedtrykthed, angst, forvirring, hovedpine, søvnløshed, mangel på selvtillid, lavt selvværd eller eksamensskræk. Ved hjælp af effektive NLP-værktøjer er det muligt at opdatere vores tankemønstre; fjerne vores begrænsninger og på den måde frigive positiv energi. Ved hjælp af denne metode får du fokus på mulighederne i livet.

Hvad kan NLP hjælpe imod?
Kroppen forsøger med forskellige symptomer at råbe os op, når der er en indre ubalance. På samme måde som vi alle har forskellige opfattelser af virkeligheden, så reagerer vi også meget individuelt på vores indre tilstand. Derfor skal du ringe til mig på +45 2620 0701 eller sende mig en e-mail på liat@atlevelivet.dk, så jeg kan høre om dine udfordringer og dine behov. Derefter kan vi sammen finde en tid til dig.

Fakta om NLP
NLP er en metode udviklet i 70*erne til personlig udvikling og udnyttelse af fulde potentiale. Teorien bag metoden går ud på, at der er en lang række ubevidste processer og lagringer i sindet, som ubevidst styrer den menneskelige adfærd. Metoden er baseret på en form for genvej til det ubevidste og uudnyttede positive ressourcer. Metoden er gennem årene blevet udviklet og forfinet og bruges i dag inden for blandt andet:

· personlig udvikling (evnen til at opnå et positivt selvværd og selvtillid)
· afklaring af målsætninger (evnen til at kende til og nå ens mål)
· kommunikation og management (evnen til at blive forstået og forstå andre bedre)
· optimering af sportsresultater (evnen til at øge præstationer gennem visualisering)

Kontakt mig på telefon +45 2620 0701 eller på mail liat@atlevelivet.dk
Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik enten i København eller Espergærde, nær Helsingør.
[/EXPAND]

Klient vil gerne have sin oplevelse offentliggjort

“Det forpligter at hjælpe folk af med jalousi.”

 

Korttids terapi der varer længe!

Udtalelse fra klient:

For 14 dage siden sad jeg på en cafe, og var helt nedtrykt og ødelagt af 3 måneders intenst forfærdelig jalousi. Jeg var helt derude, hvor jeg godt kunne forstå, at folk sagde farvel som sidste udvej.

Så googlede jeg jalousi og fandt Liats hjemmeside. Jeg kontaktede Liat dagen efter og fik hurtigt min første konsultation.
Nu to uger efter har jeg været to gange hos Liat, og jeg er fuldstændigt helbredt for min jalousi. Jeg fik min totale forandring på kun to sessioner. Det er simpelthen et mirakel.
Det har kun kostet mig 2.400 kr. at blive rask. Men det som Liat har gjort ved mig, kan simpelthen ikke gøres op i penge. Det er bare så stort. Jeg har fået livet tilbage – er helt fri af min jalousi og helt fri af min tristhed (depressionslignende tristhed) – og jeg er blevet helt ubeskrivelig glad og lykkelig – og med et gåpåmod, som er meget længe siden jeg har haft.
Jeg kan simpelthen ikke takke Liat nok. Tusind, tusind tak Liat.

Den nu lykkelige.”

Ring +45 26200701

Læg gerne en besked på svareren så ringer jeg tilbage.

Få Effektiv Hjælp så du kan komme af med Jalousi:

Jalousi er forskellig fra person til person og derfor er det vigtigt du

får hjælp til din historie så du kan være med ro i dit parforhold.Læs mere

 

Hypnoterapi som lykkebooster

“Under hele forløbet føler jeg mig tryg og villig til at dele tanker, følelser og oplevelser. Her er en rolig og behagelig atmosfære, og Liat er enormt tillidvækkende og har en beroligende effekt på mig.”

Læs artiklen her

 

Vidste du?

Kan alle komme i hypnose?

Ja. Du kan højest risikere at falde i søvn! Skulle det ske, skal jeg nok vække dig igen.

 

Stress – Lær at give slip på din stress

Hypnose og NLP er særdeles gode værktøjer der gennem terapien hjælper dig til at genfinde dit overblik og få din energi tilbage. Allerede efter første session vil du have genfundet din ro og tryghed samt komme ud med øvelser, der vil støtte dig til næste session. Terapien vil lære dig at fokusere postivt, at sige til og fra i forhold til dit liv og se tingene i rette perspektiv.

Det er nemt.

Det er effektivt.

Det er hurtigt.

Læs mere