Med få behandlinger
lærer du bl.a. at håndtere:

STRESS
JALOUSI
FOBIER
ANGST
AFHÆNGIGHED
VREDE
RYGEAFVÆNNING
VÆGTTAB
m.m.
Get Adobe Flash player

Mindfulness Kursus

Tag blødt og behageligt tøj på og få ændret din tankebaner på 3 timer. Du kan skifte din gamle overbevisninger ud med positiv tænkning og få en frisk start på det nye og og resten af dit liv. Dette kursus er for dig, som gerne vil lære et naturligt, effektivt og enkelt værktøj til at styrke dig selv fysisk og mentalt på mange forskellige områder af dit liv.

Det spændende Kursus om meditation, selvhypnose og mindfulness. Hvem vil ikke gerne opleve ro og balance inden i? Hvem vil ikke gerne nyde livet og virkelig sanse det intenst? Og hvem vil egentlig ikke gerne være et lidt mere venligt menneske? Det vil vi vel alle. Alle mennesker vil på den ene eller anden måde have gavn af at træne Mindfulness, hypnose og meditaton. Følgende fem konkrete gevinster er blandt de mest erfarede

  1. Ro, balance og klarhed i sindeet.
  2. Afstresning af nervesystemet
  3. Bedre til at sanse kroppen
  4. Bedre til at værdsætte og nyde livet
  5. Venlighed og rumlighed overfor både sig selv og andre

Et introducerende kursus om meditation, selvhypnose og mindfulness, der varer ca. 3 timer inkl. spørgsmål og svar. Foredraget vil introducere tankerne/filosofien bag teknikkerne, og vi vil sammen afprøve en række af dem, da det i sidste ende er egne praktiske erfaringer, der har den største værdi.

Workshopen i meditation, hypnose og mindfulness er skræddersyet til max. 8 pers. sat til at vare tre timer i 1 dag. Workshoppen giver en dybere indføring i filosofi og teori, og eksempler på og afprøvning af flere meditationsteknikker.

I Indien har de historisk søgt indad efter de ting, og yogatraditionen, inkl. buddhismen, der rækker over 3.000 år tilbage i tiden, tilbyder derfor en lang række teknikker til at opøve evnen til at observere og opleve nuet som det er – at være med det, der er; uden at lægge noget til, uden at skubbe noget væk. Det er den evne, man kan kalde at være nærværende eller ´mindful´ (oprindelig kendes teknikkerne vipassana, der betyder ‘at være med det’ der er’). Heldigvis virker teknikkerne uanset, om vi ellers har et forhold til de traditioner, de kommer ud af eller ej. Det giver os alle mulighed for at praktisere meditation og mindfulness. Vores sind er fyldt af tanker, følelsesmæssige oplevelser og sanseindtryk. Det er helt naturligt.

Meditation, hypnose og mindfulness handler ikke om at benægte nogen af delene, eller om at få noget til at gå væk. Mindfulness handler tværtimod om at være sansende og levende midt i livet; at lade være med at kommentere og bekæmpe vores egne tanker og følelser, men at være med dem i fred. Mindfulness-teknikkerne virker først, når vi rummer det, der lige nu er af tanker, følelser og kropsfornemmelser.

1 dag 1500,- kr.

Ring for info om næste kursus. Tid: 11 til 14. Sted: Rygkliniken Sct. Georgsvej 17A. 3060 Espergærde. Eller   Kroghsgade 1. 3tv. 2100 København Ø. Tag behageligt tøj på. Vel Mødt. Med venlig hilsen Liat Ravon Meyhoff At Leve Livet Mobil: +45 26200701. Med venlig hilsen At Leve Livet Liat Ravon Meyhoff Terapeut Telefon: +45 2620 0701 Email: liat@atlevelivet.dk Web: www.atlevelivet.dk Med MINDFULNESS kan du være HELT NÆRVÆRENDE TILSTEDE I NUET og lave mental træning på den måde, som vil støtte dig allerbedst. Ved hjælp af MINDFULNESS kan du bl.a.:

  1. Skabe en større TILSTEDEVÆRELSE, INDRE RO
  2. Forberede dig mentalt på fremtidige præstationer
  3. Motivere dig selv til at opnå dit mål (f.eks. vægttab)
  4. Håndtere stress
  5. Skabe større indre ro og balance

Kurset indeholder oplæg og informationer om MINDFULNESS og hvordan dit sind fungerer i relation til din krop og dine følelser. Kurset også indeholder praktiske teknikker som du lærer, praktiserer på kurset og tager med hjem til at bruge dem i din hverdag. Kurset indeholder også effektive og inspirerende fælles gruppeguidninger.

DU KAN TILMELDE DIG TIL ET MODUL AF GANGEN ELLER TILMELDE DIG HELE FORLØBET MED DET SAMME.

Du kan tilmelde dig NU på telefon 2620 0701 Varighed: kl. 10. – 13. Dato og sted: Kurset finder sted søndage enten på Østerbro eller Espergærde. Ring for datoer.

Tag gerne løstsiddende tøj på.

Underviser: Liat Meyhoff Hypnose/NLP Master

Pris kr. 1.500,-

Klient vil gerne have sin oplevelse offentliggjort

“Det forpligter at hjælpe folk af med jalousi.”

 

Korttids terapi der varer længe!

Udtalelse fra klient:

For 14 dage siden sad jeg på en cafe, og var helt nedtrykt og ødelagt af 3 måneders intenst forfærdelig jalousi. Jeg var helt derude, hvor jeg godt kunne forstå, at folk sagde farvel som sidste udvej.

Så googlede jeg jalousi og fandt Liats hjemmeside. Jeg kontaktede Liat dagen efter og fik hurtigt min første konsultation.
Nu to uger efter har jeg været to gange hos Liat, og jeg er fuldstændigt helbredt for min jalousi. Jeg fik min totale forandring på kun to sessioner. Det er simpelthen et mirakel.
Det har kun kostet mig 2.400 kr. at blive rask. Men det som Liat har gjort ved mig, kan simpelthen ikke gøres op i penge. Det er bare så stort. Jeg har fået livet tilbage – er helt fri af min jalousi og helt fri af min tristhed (depressionslignende tristhed) – og jeg er blevet helt ubeskrivelig glad og lykkelig – og med et gåpåmod, som er meget længe siden jeg har haft.
Jeg kan simpelthen ikke takke Liat nok. Tusind, tusind tak Liat.

Den nu lykkelige.”

Ring +45 26200701

Læg gerne en besked på svareren så ringer jeg tilbage.

Få Effektiv Hjælp så du kan komme af med Jalousi:

Jalousi er forskellig fra person til person og derfor er det vigtigt du

får hjælp til din historie så du kan være med ro i dit parforhold.Læs mere

 

Hypnoterapi som lykkebooster

“Under hele forløbet føler jeg mig tryg og villig til at dele tanker, følelser og oplevelser. Her er en rolig og behagelig atmosfære, og Liat er enormt tillidvækkende og har en beroligende effekt på mig.”

Læs artiklen her

 

Vidste du?

Kan alle komme i hypnose?

Ja. Du kan højest risikere at falde i søvn! Skulle det ske, skal jeg nok vække dig igen.

 

Stress – Lær at give slip på din stress

Hypnose og NLP er særdeles gode værktøjer der gennem terapien hjælper dig til at genfinde dit overblik og få din energi tilbage. Allerede efter første session vil du have genfundet din ro og tryghed samt komme ud med øvelser, der vil støtte dig til næste session. Terapien vil lære dig at fokusere postivt, at sige til og fra i forhold til dit liv og se tingene i rette perspektiv.

Det er nemt.

Det er effektivt.

Det er hurtigt.

Læs mere